Magach7 Napisano 30 Listopad 2004 Autor Share Napisano 30 Listopad 2004 Witam! Zastanawiałem się właśnie nad pochodzeniem i znaczeniem niektórcyh nikcków na forum.Może wyjaśnicie swoje?Magach7 - izraelska modyfikacja M-60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumiś Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 Witam:Chrumiś!!!!!!!!!Nazwa pokarmu dla zwierzątek:)Tak jakoś się wymyśliło>Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 He he, wrześniowy generał i diabeł łęczycki.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osterode Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 osterode czyli dawna nazwa mojego miasta ostródy.ps; hehe też nosiłem się z zamiarem założenia takiego wątku.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
U96 Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 U96 - swego czasu ciekawa muzyka , super film :-} i jest krótki do wklepywania.VJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 a ja mam po prostu ksywę pająk...Dobrze że wcześnie się zarejestrowałem na Odkrywcy, bo wielokrotnie zdarzało mi się na różnych serwisach, że ten nick był zajęty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 Moje imię zaczyna się na J i robie modele w skali 35.Pzdr.Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulus76 Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 Paulus od imienia, a 76 to rok produkcji :)pzdr Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 Jadzia - od pierwszych kilku liter imienia i nazwiska. Wszyscy tak do mnie mówią nawet starzy hehepozdroJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 Stedke-niemiecki mysliwy i nauczyciel w szkole dla snajperow,oraz od zespolu GRIND metalowego stumbanfirer sztedke(nazwa zespolu tak pisana)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 To jeszcze z czasów średniej szkoły.Miało być z angielskiego mounty",gdyż moje nazwisko to Górski", oprócz tego jestem fanem Monthy Pythona.pozdrMonti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Wons - bo jeden z nas, zresztą najmłodszy wiekiem i stażem, był troszku zarosły, gdy inni w jego wieku mieli goło pod nosem... Został przez nich nazwany Wielkim Wonsem, później zanikło Wielki" i ostał się jeno WONS, KAPITAN ZRESZTOM (pisownia taka, bo tak się akcętuje wymowę...:)). poza tym jeszcze takiego nie było...;) pozdr. wons, kapitan zresztom ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Coś bardzo oryginalnego: inicjały :)PozdrawiamMK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Długo by o tym opowiadać... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 witam od nazwiska Sikorski. Kumple wołali generał ale jakoś general łatwiej się stuka na klawiszach nie trzeba wciskać ALT ;-) ,a 1006 to data urodzinek. No i to chyba na tyle.Pozdrawiam general1006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 Czarek-odciąłem literki Ow z przodu swojego nazwiska i zamieniłem małe c na duże:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 witamskrocilem nieco nazwe mojego kompa i tak zostalo...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allen26 Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 Mój nick to imię słynnego koszykarza Iversona ponieważ moja druga pasja to koszykówka a cyfra 26 to wiek,cyfre powinienem zmieniac co roku:),teraz prawidłowy mój nick to allen26+3:)))pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 całkowity przypadek. zamiast napisać kiedyś po Angielsku: Where is it; napisało się przypadkiem Wheris", a Yo" to od You tak więc zostało YoWheris. heheh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 brode mam hiszpankę". któryś z kumpli powiedział że mam brode jak kozioł - kozioł Barnaba i zostało te Barnaba, a aus Deutsch Eylau" to nazwa mojej miejscowości:)pzdrBarnabaaus Dt.Eylau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefo Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 długa historia a zaczęło się od takiej gierki, pewnie pamiętacie RallY Championship, pewnie tak kumpel wymyslił bo zawsze z nim wygrywałem a pozniej nauczyłem paru rzeczy, to tak w dużym skróciepozdrSzefo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 hm..... taki mam charakter. Ale bardzo kumpluję sie z moim psiakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benny Hill Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 hahaha...hihihi...No comment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wz1977 Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 Witam.wz to skrót od słowa wzór" a 1977 to rok w którym się urodziłem. I tajemnica rozwiązana. pozdr wz1977 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.