Skocz do zawartości

Nicki- pochodzenie i znaczenie

Magach7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!

Zastanawiałem się właśnie nad pochodzeniem i znaczeniem niektórcyh nikcków na forum.

Może wyjaśnicie swoje?

Magach7 - izraelska modyfikacja M-60
  • Odpowiedzi 63
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
a ja mam po prostu ksywę pająk...
Dobrze że wcześnie się zarejestrowałem na Odkrywcy, bo wielokrotnie zdarzało mi się na różnych serwisach, że ten nick był zajęty :)
Napisano
Stedke-niemiecki mysliwy i nauczyciel w szkole dla snajperow,oraz od zespolu GRIND metalowego stumbanfirer sztedke(nazwa zespolu tak pisana)
pozdrawiam
Napisano
To jeszcze z czasów średniej szkoły.Miało być z angielskiego mounty",gdyż moje nazwisko to Górski", oprócz tego jestem fanem Monthy Pythona.
pozdr
Monti
Napisano
Wons - bo jeden z nas, zresztą najmłodszy wiekiem i stażem, był troszku zarosły, gdy inni w jego wieku mieli goło pod nosem... Został przez nich nazwany Wielkim Wonsem, później zanikło Wielki" i ostał się jeno WONS, KAPITAN ZRESZTOM (pisownia taka, bo tak się akcętuje wymowę...:)). poza tym jeszcze takiego nie było...;)

pozdr. wons, kapitan zresztom ;)
Napisano
witam
od nazwiska Sikorski. Kumple wołali generał ale jakoś general łatwiej się stuka na klawiszach nie trzeba wciskać ALT ;-) ,a 1006 to data urodzinek. No i to chyba na tyle.
Pozdrawiam
general1006
Napisano
Mój nick to imię słynnego koszykarza Iversona ponieważ moja druga pasja to koszykówka a cyfra 26 to wiek,cyfre powinienem zmieniac co roku:),teraz prawidłowy mój nick to allen26+3:)))

pozdrawiam
Napisano
całkowity przypadek. zamiast napisać kiedyś po Angielsku: Where is it; napisało się przypadkiem Wheris", a Yo" to od You tak więc zostało YoWheris. heheh.
Napisano
brode mam hiszpankę". któryś z kumpli powiedział że mam brode jak kozioł - kozioł Barnaba i zostało te Barnaba, a aus Deutsch Eylau" to nazwa mojej miejscowości:)
pzdr
Barnaba
aus Dt.Eylau
Napisano
długa historia a zaczęło się od takiej gierki, pewnie pamiętacie RallY Championship, pewnie tak kumpel wymyslił bo zawsze z nim wygrywałem a pozniej nauczyłem paru rzeczy, to tak w dużym skrócie
pozdr
Szefo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie