Skocz do zawartości
  • 0

Moje fanty.Zajrzyjcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wnusio

Pytanie

Napisano

Witam są to moje fanty znalezione w ciągu 2.5 miesiąca.Jeżeli ktoś chce to mogę się podzielić wiadomościami o fajnych miejscach.

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Po takiej prezentacji spodziewaj się wizyty, ewakuacji okolicznych mieszkańców, odłączenia gazu, karetki, straży, no i saperów, no i rachunków za to wszysko, a o sprawie w sądzie nie wspomniawszy. :)
Napisano
Zajrzałem i sie załamałem :o{
za skorupy to przez 2 lata pan sie nie odezwie na tym forum a juz nie mowie o pozostałych FANTACH.
VJ
Napisano
A ja swoje :-{
doświadczonym juz znane a poczatkujacym chyba nie:
http://www.giwera.pl/artykuly/2004/05/aktypraw.htm
zapraszam zainteresowanych do nadrobienia zaległosci.
z szacunkiem
VJ
Napisano
Witam. Domyślam się że Wnusio jest początkującym poszukiwaczem i takie fanty są dla niego naprawde exstra, i nie ma nic w tym dziwnego że się nimi chwali.Pewnie się za nimi sporo nachodził i natrudził.To co mi się podoba to,to że mimo małej okzałości kolekcji zrobił zdjecie i pokazał na forum.Pozdrawiam.
Napisano
wnusio nieprzejmuj się!! nic złego niezrobiłeś.Panowie przecież wiecie jak bzdurne jest nasze prawo,dzielnicowy może przyczepić się równie dobrze do np.pustych łusek z pociskami i ze zbitymi spłonkami.Mam nadzieję tylko wnusio że niebawisz się w małego sapera".
Pozdr.
Napisano
wnusio - spoko, majros ma racje, trzymaj tak dalej.(a że trochę tu ludzi przegina w swoim chwaleniu się i braku powstrzymania od głupawych komętarzy - często zgryźliwych, na to nic nie poradzimy, i nie baw się w sapera.)
pozdrawiam.
Napisano
ja nic zlego nie mialem na mysli z tymi puszkami od psiego jedzonka;)to byl tylko zart:)
sam pamietam jak zaczynalem kopac i jak wyciagnelem pierwszy naboj do 8/8mm mialem wtedy 14 lat i myslalem tylko jak go przetransportowac pks-em do domu hehe;)wkoncu sie udalo...luska do tej pory gdzies sie u mnie wala po piwnicy.z pociskiem nie pamietam" co sie stalo...
teraz mam 21 lat i jestem w pelni swiadomy swojej mlodzienczej glupoty.
wnusio zycze ci sukcesow w kopaniu, znajdowaniu skarbow tych duzych jak i malych,oraz jak najmniej rozrywek w ziemi.
pozdrawiam
Napisano
Wnusio - 100 punktów za odwagę - gratulacje - nachodziłeś się za ty ostro pewnie i właśnie za cierpliwość w szukaniu i czyszczeniu dla mnie jestes wielki. Nie zgrywam się absolutnie - kazdy kiedys zaczynał. Dla mnie najcenniejsze są jednak chyba te jedne z pierwszych znalezisk pomimo ich znikomej wartosci materialnej... Tak trzymac. Do przodu żołnierzu! Powodzenia.
------------------------------------------------
Vis pacum - para bellum
------------------------------------------------

Pozdro - simon.
Napisano

Witam są to moje fanty znalezione w ciągu 2.5 miesiąca.Jeżeli ktoś chce to mogę się podzielić wiadomościami o fajnych miejscach.

Napisano
Dobrych lokacji nigdy nie za mało,jeśli jesteś chętny dzieleniem sie co rzadko spotykane to ja jestem bardzo ciekaw,fajne fanty ,ja ten rok to głównie I wojenne klmaty i troche wał pomorski wyszedł ladny 98k z bagnetem i kompletem amunicji pzdr Rafi

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie