obert8 Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 jezu gratuluje i ide lyknac cos na uspokojenie a czlowiek sie cieszy z luseczki pzdr obert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 A ...tak dzisiaj Heniek mi dał -bo miał dobry humor :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
searcher Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 :-( )..tak opadła mi kopara.....i ponawiam pytanie OnyX'a-w czym były te cudeńka..???Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 Panowie- przecież na pierwsze oko widać, że India produkuje to na pniu w dużym pokoju :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 Witam! India, może wiesz kto ma na sprzedaż szturmówkę piechoty? :) Szczerze gartuluję! Fajne fanty łapiecie". Ja niestety znów muszę czekać do wakacji, w szkole mam masę nauki i zero czasu na wyjazdy. Jednak kolekcja rozwija się poprzez handel, wymianę. :) Pozdrawiam, ŁukaszP.s. Miło tak popatrzeć, że komuś się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 :)bardzo ładne te hełmiki fj-otów....odznaki tez spoko...tak z ciekwaości to spalonka była czy sztab???ok. my nie pozostaniemy dłużni..:) wieczorem zdjęcia z dzisiejszego dnia...więc trzymajcie się mocno foteli:)pzdr. chiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybciak Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 Znalezione bez wykrywki :-))) Może to z wrześniowego taboru??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 Na tle Jadzi wypadnę raczej kiepsko, ale dziś kopnąłem kilkadziesiąt łusek MG i mosiek, kilka 7,62x25 i tradycyjnie garstkę guzików. :) pozdr. wons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 no chlopaki.mialem takie trafienie ze nie wiem czy moge fotki zamiescic hehehe.ale jak narazie to widze ze nikt mnie nie przebija!!:)skarby naprawde istnieja....!!pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
U96 Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 standard bieszczadzki" az posinialem z zazdroscipowodzenia i pozostałem :-}VJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 Hm... chyba wiem gdzie India robiła te zdjęcia... Kumpel pokazywał mi jakiś czas temu nakręcony przez siebie film (w Bieszczadach) z miejsca, w którym jest więcej amunicji niż ziemi. Z granaów moździerzowych to ułożyli pryzmę na ponad metr. Niczym sobie dokładnie przypomniał gdzie to było, ja już pojechałem bo nie mogłem wytrzymać :)I pomyliłem się zaledwie o jedno wzgórze (post ostatnie znaleziska bieszczadzkie")...P.S. India - kiedy robiłaś te zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 no Harry pochwal sie co wykopałeś.... niebądż taki ..:> hehepozdro -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 Witam,Wons - nie bardzo wiem co to ma wspólnego ze mną??India - gratulacje, ja takie fotki musze sobie dawkować bo mozna zawalu dostac, a szczęke gdzies na podlodze zgubilem...pozdrawiam Jadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 tak jak obiecywałem dzisiejszy wypad......nr.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 nr.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 zrzut .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 c.d. zrzutu...granaty dymne ...zapalniki i detonatoryy...wybuchowa mieszanka...wszystko oczywiście wrzuciliśmy do jeziora...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 zbliżenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 jeden z granatów dymnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 detonatory.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 połówka jednostki gdańskiego volksturmu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 zbliżenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 98k.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 okazało sie że odłamek urwał mu rączke trzonu zamka....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 chwyt do mg42... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.