Skocz do zawartości

pikelhauba stalowa? owszem ale na pewno nie to cos

Frozzer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://allegro.pl/show_item.php?item=31669486

wielka fantazja tworcy tej hybrydy, czego to nie mozna zrobic z helmu m35 majac mlotek i checi

polecam zdejecie teh chybrydochauby od srodka, jeszcze pieknie widoczne dziorki na nity

szkoda ze kupujacy chca na to cos wydac 900zl
Napisano
A mnie ten wielki pajonat wywalił i jeszcze napisal wiedza na poziomie piaskownicy hahahahhahahha
napisalem mu zeby sobie spojrzał na cafe jak go tam opisuja a on mi na to ze jak ja tworze kolekcjie na podstawie innych wypowiedzi to zyczy mi sukcesu i powodzenia!!!
ale ładnie zniszczyl ten m-35 i ten gwiazdeczki hahahah
pzdr
Napisano
ale malo tego jacys goscie to licytuja wyglada to jak z filmu o krolu Macusiu 1
Napisano
kolo , ktory to wystawil to totalny wariat ......
moze ma prace dyplomowe na czeladnika blacharza ?? i chce teraz sie wykazac radosną twórczością ludową

pozdr
Jacek
Napisano
Tylko narzekaciei narzekacie.zróbcie sami coś takiego.popracujcie w pocie czoła to sami zobaczycie ile to coś co wam wyjdzie będzie warte.To i docenicie twórczość facia.
Pozdrawiam
Napisano
a nie jest to w tym momencie oryginał?No przecież trzabyć orginałem aby stworzyć dzieło.I to w epoce gdy nikomu nic się nie chce.Tak że w sumie powstaje ORYGINAŁ z EPOKI .A z jakiej to już inna sprawa.
Pozdrawiam
Napisano
a tak a propos to chyba ja rozszyfrowałem. Ten oficer w boju pochylał głowę i atakował kurcgalopem jak nosorożec.Dlatego en model bojowy" jest taki a nie inny.
Pozdrawiam
Napisano
nie kupisz bo ci ząl paru groszy i przez to pozbawiasz swoją kolekcję Taaaaaakiej ozdoby.Pomyśl jak by to pieknie sie prezentowało pośród tylu powszednich hełmów łusek itp.I nie żal Ci że nie kupisz ?
Pozdrawiam
Napisano
A widzisz?Po głebszym zastanowieniu trzeba zauwazyć dużą inwencję twórczą oraz niewątpliwe zaciecie artystyczne(nie mylić z autystycznym) pasjonata.Nie zwracajac na kalumnie którymi go obdazamy na tym forum On już w pocie czoła pracuje nad następnym wynalazkiem.czy bedzie to pierwszy pruski helikopter z początków XIX w (połączenie wyżej przedstawionej pikelchauby z ręcznym wentylatorem)?czy moze pikelhauba strzelca wyborowego(z uchwytem na karabin) lub w wersji oficerskiej z uchwytem na pistolet?A moze jeszcze coś innego?Niewątpliwie warto poczekac na kolejne dzieło artysty.Jednocześnie przypominam że wielu artystów w XIX i XX wieku umierało w biedzie a ich dzieła dopiero po ich śmierci osiągały zawrotne ceny.Oby pasjonat nie był jeszcze jednym z nich.Bo wtedy wszyscy bedziecie załować żescie nie kuoili.
Pozdrawiam
Napisano
Nie znam się na pikelhaubach ale to chyba też z tej samej serii
http://www.kiermasz.pl/auction.php?auction_id=1372902
Napisano
Ta druga to szczególny rarytas - tajnej czechosłowackiej organizacji sądząc po lwie z herbu :)))))) Rewelacja historyczna na skale światową !

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie