HARRY Napisano 11 Październik 2004 Autor Share Napisano 11 Październik 2004 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 11 Październik 2004 Autor Share Napisano 11 Październik 2004 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 11 Październik 2004 Autor Share Napisano 11 Październik 2004 .no wlasnie co to za moneta?znaleziona w okopie,mysle ze ta dziurka bylana sznureczek a monetka noszona na szcescie,takie moje domysly ale co to jest to nie wiem,a chodze z dziadkiem b.h tracker 3,ale jak widac chyba nie taki zly?:)na drobiazgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 11 Październik 2004 Autor Share Napisano 11 Październik 2004 i druga strona.ok starczy tych fntow na dzis hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 Człowieku - ja dzis nie zasne - u mnie ostatnio 85 proc znalezisk to luski mauzerowe........ Płakać mi się chce...Gratule simon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 12 Październik 2004 Autor Share Napisano 12 Październik 2004 kolo domu stawek poglebiali,no i wyskoczyl,jeszce czarna farba!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 12 Październik 2004 Autor Share Napisano 12 Październik 2004 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 12 Październik 2004 Autor Share Napisano 12 Październik 2004 jutro rano tez na wykopki,ciekawe jak bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 No właśnie ciekawe:))) My też uderzamy skoro świt:))) będzie pysznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 Mam nadzieję że będzie jutro lepiej:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 13 Październik 2004 Autor Share Napisano 13 Październik 2004 a to foto juz widzialem z 2 tygodnie temu hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 Jak pamietacie znajomą panterke Waffen SS na tym forum to mozecie sobie ja juz kupic za ''okazyjną'' cene http://www.bands.sck.pl/index.php?action=Search&search_max_days=14&search_max_days_opt=1&sortby=item_id_rev&sub_search=Search&item_id=1962 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 CzesćJa wczoraj takie cacko" wykopawszy. Waga okolo 25 kg - od czego to moglo byc?simon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 i troche zlomu... i kilka pytan...1. takich blaszek tysiace w niemieckim bunkrze znalazlem od czego one byly?2. do czego to otwieracz - niemiecki okop3. od czego zapaly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 zlom cd - ponad 2000 stalowych lusek od mg, lotki i ten zapal - tez pytanie od czego - bo znajduje ich setki.dzieki simon - sory za mieszanie forów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 Te zapalniki to chyba radzieckie KTM do pociskow artyleryjskich a otwieracz do puszek z amunicja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 Dzieki ale o ktorych zapalach mowisz 3 czy 4?pozdro simon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mek100 Napisano 16 Październik 2004 Share Napisano 16 Październik 2004 Niemiecka klamra policyjna, znaleziona wsród rupieci w szopie na wsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 16 Październik 2004 Share Napisano 16 Październik 2004 super!! gratuluje fantu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 Ta kula z Kołobrzegu -ale trochę padało :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 Witam!!!Simonie jesli chodzi o otwieracz to jest on do otwierania puszek z amunicją.Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 19 Październik 2004 Autor Share Napisano 19 Październik 2004 oj to chyba granat a nie kula:)jesli ma otwor!:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 19 Październik 2004 Autor Share Napisano 19 Październik 2004 co jeszce znalezliscie przez ostatnie dni?czekamy na foty i relacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 hehhehe ja znalazłem 1 łuske oraz z bardziej klawych fantów to co widać na zdjęciach ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 piekielnie się wiła w rejonie mego buta ... groźne to czy nie ... ? Bo zbytnio sie nie stresowałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.