omen Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 Witajcie !Nie zgadzam się z Tobą M. - przewodnik to oczywiście lipa , ale jakoś trzeba zacząć poznawać totalnie obcy teren. Ten sposób to radykalny skrót i tyle.Co do niedzieli to wszystko w zasadzie już przygowowane i ...czekamy !Pozdrowienia !2xRr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 20 Październik 2004 Autor Share Napisano 20 Październik 2004 Chwała,czy wyrażacie chęci na małą odprawę przed wejściem do podziemi w piątkowy wieczór w jakiejś knajpce. Czekam na chętnych (ja i Omen na tak). Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 20 Październik 2004 Share Napisano 20 Październik 2004 Czy mnie tez bierzecie pod uwagę czy tez jako profan zostałem odsunięty od tajemnicy?;) Chętnie się z wami spotam o ile zechcecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 20 Październik 2004 Share Napisano 20 Październik 2004 Witajcie !!!Oczywiście , zaproszenie dotyczy wszystkich ( z wyjatkiem wynalazków ) , dlatego szczegóły zostaną utajnione. Niektórzy będą musieli trochę postawić - żartowałem ( ale nie na pewno ). Luger daj znać czy będziesz to wezmę knigę.Pozdrowienia !2xRr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 21 Październik 2004 Share Napisano 21 Październik 2004 Omen jak uda mi się dowiedzieć gdzie to będę> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 21 Październik 2004 Autor Share Napisano 21 Październik 2004 Chwała,akces akcesem, a życie sobie - w związku z Festiwalem Filmowym Młodzi i Film będę miał zajęty piatek do późnych godzin nocnych podejrzewam, więc moja obecność na odprawie piwnej stanęła pod znakiem zapytania. Na szczęście niedziela jest wolna. Gdyby miało się coś zmienić - będę informował. Podajcie ewentualne miejsce spotkania - może uda mi się wyrwać - nigdy nic nie wiadomo do końca ...Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 21 Październik 2004 Share Napisano 21 Październik 2004 Witajcie !M. nie przyjmuję do widomości twoich mętnych wywodów - masz być i koniec ( jestem wyższy stopniem ). Wszyscy zainteresowani - przemyślcie gdzie i o której godzinie ?Szczegóły proponuję dograć ssmanem lub mailem. Pasuje ?Pozdrawiamy !!!2xRr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 21 Październik 2004 Autor Share Napisano 21 Październik 2004 Omen:Nie moge przyjąć takiego dictum. mam niższy stopień, ale mam obowiązki. Jeżeli nie zrobię tego co mam zrobić - to nie dam rady wyjść w niedzielę w podziemia. Wolę to drugie - na szyszkowe szaleństwo zawsze będzie czas. Nie gniewajcie się - taki czas. Dużo i szybko się dzieje u mnie w pracy. Jak się spotkamy głowa w głowę" to Ci to wyjaśnię.Tymczasem bawcie się dobrze i nie zapomnijcie o niedzieli. Czekam na wieści o której w niedzielę ...M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 21 Październik 2004 Share Napisano 21 Październik 2004 witajcie !W dalszym ciągu nic nie zostało ustalone - odpuszczamy ?Pozdrowienia !2xRr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 21 Październik 2004 Share Napisano 21 Październik 2004 M. zostałeś zwolniony z jutrzejszego zupowania".R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 22 Październik 2004 Autor Share Napisano 22 Październik 2004 Chwała,ustalcie o której się spotykamy w niedzielę? Czy później jeszcze gdzieś jedziemy? bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 23 Październik 2004 Share Napisano 23 Październik 2004 Niestety nie jestem w stanie wziąć udziału w jutrzejszej wycieczce. Rozłożyła mnie dziś grypa żołądkowa albo coś w tym stylu. Pozostanę w kontakcie.Pozdrawiam Luger. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 23 Październik 2004 Share Napisano 23 Październik 2004 Witajcie !!To nie grypa Luger , nie grypa....( ja zresztą też mam lekką grypkę żołądkówkę" ). Kacper przybywaj coś wymyślimy - 8.30 miejsce jak ostatnio.Pozdrawiamy !Ps. A jak tam grypka u pozostałych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 HA,ha bardzo śmieszne;)U mnie to akurat nie to co sugerujesz. Dopadło tez mojego syna i żonę a oni z nami nie dyskutowali". Ciągle jestem nieżywy niestety. Pozdrawaim L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 Jesienny zastój na forum??? Czy też powściągliwość wywołana moim nawróceniem??;))) Serdecznie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 Nareszcie !!!! - ktoś raczył się odezwać!Dzięki Luger za przerwanie zmowy MILCZENIA.Pozdrawiam!R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 do mariusza :)mariusz prosiłbym cię o przesłanie mi emaila z twoim adresem wrescie zapoznałem sie z całym materiałem który wysłałes mi na cd :)dziś troszkę posiedziałem i także zrobiłem tobie taką niespodziankę tylko z klimatami dolnośląskimi i małymi bonusami :))))bardzo prypadły mi do gustu niektóre ksiązki pdf których wczesniej nie znałem - i dlaciebie podobne umiesciłem na cdreszte niespodzianek nie zdradzam powiem tylko że całe dwa cdeki pękają od tajemnic na nich wypalonych :))))pozdrawiam cały koszalin !!!!marecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 28 Październik 2004 Autor Share Napisano 28 Październik 2004 Chwała, to nie zmowa - tylko codzienność. W niedzielę wyruszamy do Hammerstein i w jeszcze jedno miejsce. Kto jedzie? Na całą niedzielę?Zapisy u der K. hihibywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 ja bym sie z wami zabrał do hammerstein :)))) znam tam kazdy kawałek puśćie fotki po powrocie pzdr !p.s.wojna nie zapominj mi puścić adresu :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 Witajcie !!!Trochę ciężko będzie się wyrwać na cały dzień przed świętem. Jak będę wiedział to postaram się do jutra dać znać.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Może by choc ktoś dał znać czy się moje mapy przydały na coś??????Pozdrawiam kopaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 2 Listopad 2004 Autor Share Napisano 2 Listopad 2004 Chwała,nie gorączkuj się tak Luger - mam zbyt dużo zaległości z praca na komputerze, dlatego tak długo to trwa. Poza tym uwierz mi - jak tak cały dzień spędzę przed kompem w pracy i do tego kilka godzin w domu to juz mi się nic nie chce ...ale do dzieła...na początku zatrzymaliśmy się koło O. dokładniej za miejscowością niedaleko jeziorka (tego mniejszego). miejsce wskazane przez Ciebie obfitowało w różnego rodzaju żelastwo - stwierdziliśmy, ze była tam kiedyś kuźnia lub jakichś warsztat (młotek, klucz francuski, podkoway, rury i inne takie)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 2 Listopad 2004 Autor Share Napisano 2 Listopad 2004 ... tak to miejsce wygląda (typowy sposób nasadzeń) - niesamowita cisza, czasami ptaki przerwą dudnienie i szum w uszach - taka cisza - w miejskim parku nie do usłyszenia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 2 Listopad 2004 Autor Share Napisano 2 Listopad 2004 ... ogólny widok kuźni ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 2 Listopad 2004 Autor Share Napisano 2 Listopad 2004 ... powyżej kuźni, koło ścieżki prowadzącej do drugiego jeziora ... handgranat wz. 43 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.