wojna1939 Napisano 23 Wrzesień 2004 Autor Napisano 23 Wrzesień 2004 Chwała,to ylko" zamiana pokoi. Niestety na małej powierzchni jest to niezwykle utrudnione. Ale damy radę. Niedziela jak narazie wygrywa - wczesnym rankiem. Odezwę się w sobotę - będę wiedział jak wyglądam".Jakoś cicho. Jak przed burzą ... czyżby jesień tak szybko się uaktywniła w duszach waszych? Ach ta młodzież ...Bywajcie - M.
omen Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 Witam !Trochę sobie uszkodziłem aparat ruchu , ale do wyprawki jestem chętny.Jestem ogranichony czasowo - nie mogę ani w sobotę , ani w niedzielę przed 9.00Czekam na wieści.Pozdrowienia !R
wojna1939 Napisano 23 Wrzesień 2004 Autor Napisano 23 Wrzesień 2004 NIestety mój czas to niedziela i to wczesnym rankiem - jedynie. Jak zwykle 6.30 max do 8.30Także blisko i krotko ...M.
LeoN_39-45 Napisano 24 Wrzesień 2004 Napisano 24 Wrzesień 2004 Pozdrowionka bo jeszcze jestem w koszalinie ale jak sadze bez piszczalki nie bede mogl z wami chodzic Do omena czy pamietasz o czarnych plytach? Pozdrowionka LeoN
wojna1939 Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Napisano 25 Wrzesień 2004 Chwała,niestety jutro nic z grzebania - jeszcze muszę poukładać kilka drobiazgów - i popracować trochę. Szkoda, ale mopże uda mi sie co nieco zamieścić na forum.Bywajcie - M.
wojna1939 Napisano 28 Wrzesień 2004 Autor Napisano 28 Wrzesień 2004 Chwała,zastanawiająca cisza. Czyżby wszyscy byli mocno zapracowani, może dopadła Was jesień?Jak miniony łikend? Coś ciekawego w terenie? Czekam na jakowyś sygnał, chyba, że ...Bywajcie - M.
der K. Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 Tak jest ,jesień Panie szanowny.Nigdzie nie byłem i nic nie widziałem.Pogoda nas nie rozpieszcza.Może w przyszły łikend....Pzdrder K.
wojna1939 Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Napisano 29 Wrzesień 2004 Chwała,nie wiem jak sobota, a w niedziele zaplanowałem wejście do podziemi z Piotrkiem z Katowic + przyjaciele indianiści. Ponownie wycieczka - jeszcze tam nie byli. Może uda się załatwić OP1 to wejdziemy głębiej - do zalanych części. Jak masz ochotę i nic lepszego w planach to proponuję, żebyś się przyłączył. Tymczasem - Mariusz.
der K. Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 WitajJak nic mi nie wyskoczy ,chętnie do was dołączę .Tylko napisz kiedy i gdzie.Pzdrwder K.
der K. Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 A w sobotę?Może gdzieś rano podłubiemy?Napisz jak to widziszpzdr
wojna1939 Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Napisano 30 Wrzesień 2004 Chwała,niedzielne wejście w podziemia przesunięte na następną niedzielę. Piotrek jest gdzieś na południu Polski na skokach spadochronowych. W sobotę bedę kończył przeprowadzkę (wiercenie, montowanie, wieszanie ...) - dlatego bardziej mi pasuje niedzielny poranek. Czekam na wieści.A co z Omenem - halo - odezwij się, jak tam na wschód od Koszalina. Żyjecie jeszcze. Wytrzymajcie - uzupełnienina w drodze.Bywajcie - M.
der K. Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 Omen daj znak ,że żyjesz...Właśnie się dowiedziałem ,że Nikifor żyje...:)
wojna1939 Napisano 2 Październik 2004 Autor Napisano 2 Październik 2004 Chwała,trochę późno, ale ... może jutro rankiem gdzieś sie wypuścimy?M.
wojna1939 Napisano 4 Październik 2004 Autor Napisano 4 Październik 2004 Chwała,jeszcze raz przepraszam za niedzielny ranek ... sam rozumiesz jednak - czasami tak bywa. Będę dopinał wejście w podziemia. Poinformuję jak będzie wszystko na 100%.Omen TY żyjesz czy ktos mnie wprowadził w błąd? Odezwij sie - mam dla Ciebie skserowaną książkę od Rafała i następną do skserowania jakbyś chciał (MRU). Czekam na sygnały -jakiekolwiek czy kolwiekjakie.Bywajcie - M.
omen Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 Witam !Pewnie , że zyję. Skoro jestem na zwolnieniu to postanowiłem posprzatać garaż - praktycznie nie wychodzę ( tylko fizjologia - ta której nie da rady w ogrodzie ).W. nie do końca zrozumiałem to o książkach - piwko czy co ? ( ty oczywiście ).Pozdrawiam i czekam na wieści.R
der K. Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 He he czyżby młodszy R. kolaborował w tajemnicy przed starszym?Co do niedzieli to nie ma tego złego.....wyspałem się.Jakby co to czekam na wieści.PzdrK.
wojna1939 Napisano 6 Październik 2004 Autor Napisano 6 Październik 2004 Chwała,jutro będę wiedział co z niedzielnym wejściem do podziemi. Odezwę sie nichybnie. Kur de balans - (albo: kruca bomba) - mało casu ... stanowczo za mało na wszystko.Bywajcie - M.
omen Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 Witajcie 1W zasadzie jestem na zwolnieniu ( jak wspominałem - uszkodzenie aparatu ruchu ) , ale co tam. Może sprobuję się trochę poruszać. M. jutro będę w K. , to Cię nawiedzę.Pozdrawiam !!2xR
marecki. Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 witajcie !!jest sprawa - dzis się dowiedziałem o miejscu pewnym ...ponoć stoi jeszce czołg i sa okopy czy to mozliwe ???wasze okolice p.s.czołg na 100% stał 20 lat temu ale ponoc nic sie nie zmieniło pzdr
wojna1939 Napisano 7 Październik 2004 Autor Napisano 7 Październik 2004 Witaj Marecki,jeśi możesz to podeślij mailem jakiśch bliższych informacji. Moze ktoś od nas cos wie, ale ostatnio rzadko się widzimy ... pozdrawiam Ciebie - Mariusz.Uwaga:niedziela jest aktualna. Niestety będzie tylko 2-3 sztuki OP1 więc głębiej będziemy wchodzili na zmianę. Będzie kilka osób, których nie znacie (indianiści, fotografik i Piotrek z Katowic). Dokładną godzinę spotkania na schodach prowadzących do kina Adria podam Wam indywidualnie ssmanem jutro. LeoN podrzucił mi kilka nowych map naszych okolic - będę je multiplikował dla każdego. Tymczasem tyle - bywajcie i trwajcie.M.
LeoN_39-45 Napisano 8 Październik 2004 Napisano 8 Październik 2004 z tym czolgiem to ciekawe :) ja slyszalem od naocznego swiadka jak bawil sie w czolgu kolo Bydgoszy i pojechalem w tamto miejsce tylko ze 50 lat pozniej i wiecie co sie okazalo a no to ze jest tam teraz szkolka lesnia pozdrawiam i do niedzieli. LeoN
piotr201 Napisano 8 Październik 2004 Napisano 8 Październik 2004 NA POCZĄTEK POZDRAWKA DLA LEONA DZIELNEGO ŚMIAŁKA ODKRYWCY ADAS JA MASZ CAS TO ZAPRASZAM POD SZCZECIN DO JEDNEGO Z TYCH ZABYTKOWYCH BUNKRÓW TRWAJĄ TU PRACE NA KTÓRE ZOSTAŁEM ZAPROSZONY OD MOJEJ EKIPY Z KOSZALINA ,,WOJACY,, MOŻNA TAK POWIEDZIOEC ŻE JESTEM ZWIĄZANY Z TĄ GRUPĄ JUŻ 2 LATA A WASZ GRUPA TEŻ JEST OKI MOŻE SIE SPOTKAMY AJ KW PADNIECIE.BUNKIER ZNAJDUJE SIE TAK JA WSPOMNIAŁEM KOŁO SZCZECINA A DOKŁADNIE KOŁO PETROHEMI POLICE OD NIEJ ZE 20 KM W GŁĄB LASU TRFAJĄ TU PRACE KOŁO I W BUNKRZE WYKOPALISKOWE ZNALEZIONA TUTAJ 30 SZKRZYNEK Z OBRAZAMI RÓŻNYMI CHYBA JAKIEŚ SZTUKI DZIEŁ , W ŚRODKU TEGO BUNKRU SĄ 2 TUNELE GDZIE ZNALEZIONO - NA WSASNE OCZY WIDZIAŁEM DWIE CIĘŻARÓWKI NIEMIECKI TYLKO SZKODA ŻE PUSTE!!!!!!!!!!!!!!WIADOMOŚ KTÓRĄ PISZE ZOSTAŁA WYSŁĄNA Z PLIC Z KAFEJKI INTERNETOWEJ.@@@@ŚWIAT NALEŻY DO ODKRYWCÓW TAKICH JA MY @@@@@@@
wojna1939 Napisano 10 Październik 2004 Autor Napisano 10 Październik 2004 Poszczekamy , ptfu, poczekamy na zdjęcia ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.