wojna1939 Napisano 9 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2004 Chwała,rzeczywiście trzeba trochę to przyśpieszyć ...Co do najbliższego łikendu: jeszcze nie wiem na 100%, ale może okazać się, że będę nie aktywny. Dam znać w piątek.Tymczasem - bywajcie. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 WitamZ tą przyśpiechą niezły pomysł.Ostatnio trochę mnie poniosło i ruszyłem w teren.Nic szczególnego nie wydłubałem,ale zyskałem spokój na duszy.Co do łikendu czekam na wieści.Pozdrawiamder K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 Może pojawią się jakieś fotki.....:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 12 Wrzesień 2004 Share Napisano 12 Wrzesień 2004 witam jak widze przybylo postow i ciekawe na ktory pisac co porabiacie pozdrowienia dla mareckiego LeoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 12 Wrzesień 2004 Share Napisano 12 Wrzesień 2004 hej !!LeoN dzięki !!!jak usunę robala z systemu to wyślę ci pocztę i opiszę wszystko u mnie ok za dwa tygodnie mam umuwiony wyjazd w teren a tak to nuda i ciężka robota pzdr !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2004 Chwała,byliśmy dzisiaj z der K. w terenie. Krótko: oto co udało się wydrzeć z czeluści ...M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 12 Wrzesień 2004 Share Napisano 12 Wrzesień 2004 Witam !!Chyba będę żył ...Mogliście dać znak , siedziałem w domu i nakręcałem kilometry na dwa koła.Pozdrowienia !!RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Wrzesień 2004 Share Napisano 13 Wrzesień 2004 Witam !!Cały tydzień jestem na urlopie ( fajnie co ? ). Zwłaszcza w godzinach pracy" jestem wolny. Jak któryś ma czas to śmiało.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Wrzesień 2004 Share Napisano 13 Wrzesień 2004 Dostałem ssmana - ok. ( może wtorek albo środa rano ? ). Około 7.30 będę w Koszalinie i możemy startować.R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Wrzesień 2004 Share Napisano 13 Wrzesień 2004 Raczej środa lub czwartek. Czekam na odzew.Pozdrowienia!!R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 13 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2004 O przedpołudniowi zdrajcy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 14 Wrzesień 2004 Share Napisano 14 Wrzesień 2004 Żal pupcię ściska? :DJak się pracuje to się ma (szczególnie w RP).Odbijesz sobie w niedzielę.Pzdrder K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 14 Wrzesień 2004 Share Napisano 14 Wrzesień 2004 Witam !!Do der K. - jak podjadę to puszczę strzałkę. Co robimy jak będzie lało ? W TV mówili coś o zmianie pogody.Czekam na odzew.Pozdrowienia !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 14 Wrzesień 2004 Share Napisano 14 Wrzesień 2004 Zobaczymy rano ,zdzwonimy się.Jak będzie gradobicie to nie jedziemy :)pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 widze ze bez piszczalki nie mam co liczyc na jakis wspolny wypad pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 16 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2004 Chwała,byłem wczoraj w nocy na owocnym spotkaniu z człowiekiem z Katowic (pracuje w Krakowie). Niezwykła osobowość. Mam od niego książkę do skserowania o MRU. Gdyby ktoś był chętny to ...Przywiezie trochę fantów do obejrzenia. Gdy coś w przyszłości miało się wydarzyć w rejonie Krakowa lub Katowic to jest punkt zaczepienia.Tymczasem pozdrawiam - napiszcie gdzie byliście w tygodniu i co ewentualnie wyciągnęliście.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 Witam !Napisałem coś wczoraj , ąle nie wiedzieć dlaczego - nie ukazało się ?Byliśmy z K. tu i tam. Na końcu wylądowaliśmy na wzgórzu B. i okazało się że nie jest w. B. , ale górka ysiąca kubków" ( takich do pozyskiwania żywicy ). Jest koncepcja wypadu w niedzielę ( K. zna szczegóły - pomysłodawca )- ok. 80 km.Pozdrawiam !2xR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 WitamCo do rzeczonego wypadu to z mojej strony sprawa się komplikuje ,raczej nie będę mógł jechać tak daleko.Na razie na 100% nie wiem.Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 Witam !Jeżeli nie będzie powodzi , to najprawdopodobniej nic nas ( 2xR ) w niedzielę nie powinno zatrzymać. Czekamy na wieści i propozycje.1xR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 17 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Chwała,ja z kolei w niedzielę obiecałem zająć się gościema z Katowic. Pokażę mu kilka okolicznych zabytków i pojedziemy do Mielna obejrzeć starą jednostę wojskową.Istnieje możliwość zorganizowania wyprawki badawczej, żeby sprawdzić jeziorko z ewentualnym tankiem (temat Rx2). Gość z południa ma patent i sprzęt i mój kumpel również jest chętny. Jeżeli Wam to odpowiada to możnaby w przyszłym tygodniu zadziałać. Tymczasem w niedzielę jak już powiedziałem będę zajęty, więc nie liczcie na moją osobę. Odezwę się w stosownym czasie.Czekam na wieści odnośnie jeziorka.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 hej !!!!pozdrówka znad bzury !!!!po imprezie moja piszcałka penetrowała stromy brzeg rzeki ale fanty niestety tylko prl-owskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 21 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2004 ad. Marecki - dzięki jeszczze raz za fotki.Jak tam chłopaki? Niedziela owocna czy owocowa?Ja tak jak pisałem wcześniej byłem z Piotrkiem z Katowic nad morzem, pokazałem mu znanem nam skądinąd opuszczone jednostki wojskowe. Poszperaliśmy nieco w lasku, ale to raczej tylko pogawędka była. NIestety nadchodzący łikend będę miał prawdopodobnie zajęty ciężkimi pracami domowymi.Czekam na wieści z frontu ojczyźnianego. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 CzołemCo do łikendu to ja zrejterowałem (sorry omen za brak wiadomości). Familijny rozkład zajęć był nie do ruszenia.Niedługo kończy się gwarancja i muszę dbać o dzidzię.Pozdrawiamder K.Co do najbliższych łikendów czekam na wieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 22 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2004 Chwała,najprawdopodobniej będę mocno zajęty w domu małą przepeowadzka - zejdzie mi na tym sobota i niedziela niechybnie. Ale kto wie, może koło poczty na godzinke lub dwie z rana uda mi się wyskoczyć. Gdzieś blisko i na krótko ... może?Bywajcie - M.Cóż to - tylu nas a jakoby nikogo nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 WitamKrótki wypadzik w niedzielę mógłby być.Jak starczy Ci sił po przeprowadzce to daj znać co i jak.A daleko ta przeprowadzka?Pozdrawiamder K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.