omi30 Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forteca Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Czudzin - ten Twój z 11:42 wygląda na czechosłowaka, sądząc po strzelnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudzin Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Nie zaszkodziło spytać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Do tej pieknej parady urbanow dodam jeszcze jedna fotke.Schrony nie tylko bronia ale i daja schronienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudzin Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Nie chcę wyrokować, ale ten ostatni wygląda na schron z Modlina, ten najbardziej na wschodzie, dziś na prywatnej posesji. Porównywałem sobie np. ślady po szalunku na uchu, czy też ślady po pociskach na tylnej ścianie i przelotni... ładnie pasują :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Trudno mi cos powiedziec na temat lokalizacji tego schronu.Modlina jeszcze nie zwiedzalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudzin Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 No to może dokonam porównania. Zdjęcia nie są idealnie z tej samej perspektywy, opierałem się jeszcze na dwóch innych moich zdjęciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grendel Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Gratuluje spostrzegawczosci:)Grendel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudzin Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Znów Węgierska Górka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 7 Luty 2006 Autor Share Napisano 7 Luty 2006 Modlin?Przynajmniej tak mówi opis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudzin Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Lepiej nie wieżyć we wszystko co się przeczyta. To albko sowieckie albo francuskie (są podobne do siebie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victor Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 ten przedostatni jest linii Maginota z ostatni na bank sowiecki, przyglądałem się tym zdjęciom na ebay-u i konsultowałem się z historykiem od betonów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudzin Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 tia.. świstak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 victor czy piszac przedostatni mazs na mysli to zdjecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tko Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 Co do Włóczęgi" z Węgierskiej Górki, to wątpliwości chyba być nie powinno? Natomiast ten a bank sowiecki" to tylko pod warunkiem, że Sowieci budowali Linię Maginota ;-)Może warto zmienić konsultanta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 ja tez chcialem to zaproponowac ale chcialem sie upewnic ze chodzi o fotke Wloczegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 Mam jeszcze pytanie .Jakie budowle forteczne znajdowaly sie w Wlodzimierzu Wolynskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victor Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 tak chodziło mi o to zdjęcie, fakt może to być jeden ze schronów z Węgierskiej Górki gdzie nie na wszystkich ciężkich zamontowano kopułu a tam gdzie był na nie otwór obłożono je właśnie workami z piaskiem skąd prowadzono ogień z ckm-u, ciekawe czy ktoś ma skan opisu tego zdjęcia z drugiej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Victor przyjmij to jako oczywisty fakt bo opis jest bardzo mylacy.Jedno ze zdjec Wloczegi bylo opisane jako schron z Jaroslawia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 19 Luty 2006 Autor Share Napisano 19 Luty 2006 Polnischer Bunker in Dybawka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 19 Luty 2006 Autor Share Napisano 19 Luty 2006 Polnischer Bunker in Wilcza bei Przemysl" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 19 Luty 2006 Autor Share Napisano 19 Luty 2006 Polnischer Bunker in Wilcza bei Przemysl" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 19 Luty 2006 Autor Share Napisano 19 Luty 2006 Polnischer Bunker in Luczyce" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 19 Luty 2006 Autor Share Napisano 19 Luty 2006 Polnischer Bunker in Dybawka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.