bodziu000000 Napisano 4 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Cytadela w Warszawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 4 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Zdjęcie lotnicze Warszawy z zaznaczonymi fortami.Forteca wysłałem do Ciebie maila z interesującą Ciebie informacją.PzdrBodziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 jesli to ten spod Ostrołeki ty chyba dopiero 2 zdjecie tego tradytora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Podpis mówi, że polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Nowogrod- kolejna odslona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Zblizenie na kopule.Jesli mnie wzrok nie myli to kopula jest tego typu co w Jastarni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forteca Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Link do Aukcji, kolego, link ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 8 Wrzesień 2005 Share Napisano 8 Wrzesień 2005 Zdjecie poszlo za 63,5 euro kupione przez Tewe 7".Tewe wpada zawsze na sam koniec aukcji i kasuje wszystkich chetnych na zdjecia polskich fortyfikacji.Chcialbym wiedziec czy Tewe zechce podzielic sie swoimi zdobyczami z innymi,np.sprzedajac kopie na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 8 Wrzesień 2005 Share Napisano 8 Wrzesień 2005 Co do linku to niewiem jak go dodac.Aukcja skonczyla sie wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 12 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Wracam do bunkra spod Ostrołęki.Dwa kolorowe zdjęcia jego z kolekcji Hugo Jeagera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 12 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2005 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor65 Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Witam.Mam pytanie do szanownych kolegów.Czy posiadacie jakieś zdjęcia Polskich umocnień {1939r}z Przedmościa Bydgoskiego"?Pozdrowienia Thor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej18 Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 thor65Mam kilka teraźniejszych fotek zniszczonego bunkra który należał do tych umocnień. Jak chcesz moge wysłąć na maila bo tna forum są za duże.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor65 Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Witam.Dzięki za odpowiedz Andrzeju.Terazniejsze fotki to ja mam ,chodzi mi o takie z 1939r.Pozdrowienia Thor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 Tej fotki chyba nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linz Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 To zdjęcie już było nz forum. To ten sam powtarzający się schron przy moście w Ostrołęce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2005 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linz Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Ten rozwalony schron to czeski rzopik .Na pewno nie polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Dzięki, był opisany jako polski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwoJima Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Witam.A czy to ostatnie zdjęcie może przedstawiać Żopika po zajęciu Zaolzia w 38, kiedy to nasi w ramach testów rozwalili ładnych kilka sztuk tych obiektów?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linz Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Pod tym zdjęciem jest podpis'' Bunker bei.... no właśnie co? Może Krenau? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forteca Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Możliwe, ale pod warunkiem że ten Krenau to nasz Chrzanów - ale raczej chodzi o Krenov w Czechach - tylko o który ? - nie ten na Morawach, ten w Sudetach koło Zacleru też chyba nie (tam Ropiky stoją całe), ten koło Czeskiego Krumlowa z podobnych powodów odpada (choć tu część jest wysadzonych) - Krenov koło Doks z drugoliniowej Libechowskiej Prziczky" też nie - wszystkie stoją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linz Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Napisałem,że to Krenau.No ale głowy nie dam sobie uciąć napis pod zdjeciem jestbardzo niewyrazny.Mam pytanie do Fortecy.Gdzie można znalezć spis wszystkich czeskich rzopików? Czy takowy wogóle istnieje?Może wiesz coś na ten temat.Pisz na maila jprzybylo@neostrada.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Skąd może być ten bunkier? Chodzi mi o miejscowość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linz Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Ten schron to prawdopodobnie Mława Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.