Skocz do zawartości

Czego chcemy i o co Nam chodzi?

1AIR1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Kochane dzieci. Jest już późno. Najwyższa pora zakończyć tę zabawę z myszką.
1AIR1. Mylisz się. Ale niech ci się przyśnią hełmy morderców z Totenkopfu z kalkami. Zaś Allegrowiczowi niech się przyśnią, hmm... - hełmy DAK bez palemek..?

Na marginesie: mam też taką superautentyczną" piaskową skrzynkę do MG.

Z palemką.

dobranoc :)
  • Odpowiedzi 61
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Temat dobry tylko argumentów brak.Nie licząc tych o dawaniu sobie po pysku. A swoją drogą co to za różnica co szwab z SS naklejał sobie na garnek.Ważne żeby kulka przechodziła przez to na wylot :)
Napisano
No i co dalej? te forum to dla ciebie jest wielka czerpalnica" wiedzy?
I jeszcze raz cię prooszę synu....zaloguj się!
Odwaga poszła w majtki?
Napisano
A co Ci da to że sie zaloguje? Bedziesz miał jeden z moich lipnych adresów? Tak Ci na tym zalezy? czy naprawdę dla Ciebie do zalogowania sie tutaj jest potrzebna odwaga? Bohaterze!
Forum tamto nie jest moja wielka czerpalnicą wiedzy. Ale na tamtym w odróznieniu od tego nie ma takich ludzi którzy zaczynaja wątek, a jak ktoś na niego odpowie to od razu jest atakowany.
Tak, Jacenty! Dobre stwierdzenie! :)
Napisano
Do wszystkich czytających....lipne adresy...itd..
wyszło szydło z worka.....
ale ile trzeba się nasłuchać.
Temat do przemyśleń...
Pozdrawiam
Napisano
Tak lipne adresy! A o czym to ma świadczyć? Mam ich kilka na różne okazje. A z jednego korzystam na codzień do korespondencji oficjalnej". Kiedyś jak sie tu zarejestrowałem to regularnie dostawałem kupę spamu z ofertami kupna: łopat, map, wykrywaczy, książek, starodruków itp. I dlatego nie podaję mojego adresu. tylko lipny. Mogę owszem załozyć sobie kolejną skrzynke tylko do uzytku tu na forum. Tylko w jakim celu? Abys Ty się nie czepiał mojej anonimowości"?
Skończ juz waść! Wstydu se oszczędź!
Dobranoc wszystkim.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie