K.Abt. Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 Kochane dzieci. Jest już późno. Najwyższa pora zakończyć tę zabawę z myszką.1AIR1. Mylisz się. Ale niech ci się przyśnią hełmy morderców z Totenkopfu z kalkami. Zaś Allegrowiczowi niech się przyśnią, hmm... - hełmy DAK bez palemek..?Na marginesie: mam też taką superautentyczną" piaskową skrzynkę do MG. Z palemką.dobranoc :)
jacenty2004 Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 Temat dobry tylko argumentów brak.Nie licząc tych o dawaniu sobie po pysku. A swoją drogą co to za różnica co szwab z SS naklejał sobie na garnek.Ważne żeby kulka przechodziła przez to na wylot :)
1AIR1 Napisano 16 Lipiec 2004 Autor Napisano 16 Lipiec 2004 No i co dalej? te forum to dla ciebie jest wielka czerpalnica" wiedzy?I jeszcze raz cię prooszę synu....zaloguj się!Odwaga poszła w majtki?
1AIR1 Napisano 16 Lipiec 2004 Autor Napisano 16 Lipiec 2004 O... bardzo mi sie podoba Twoje stwierdzenie Jacenty2004Pozdrawiam
HUBERTUS 1656 Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 Jacenty,najbardziej trafna wypowiedź na tym poście!!!Pozdrawiam
Gość Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 A co Ci da to że sie zaloguje? Bedziesz miał jeden z moich lipnych adresów? Tak Ci na tym zalezy? czy naprawdę dla Ciebie do zalogowania sie tutaj jest potrzebna odwaga? Bohaterze!Forum tamto nie jest moja wielka czerpalnicą wiedzy. Ale na tamtym w odróznieniu od tego nie ma takich ludzi którzy zaczynaja wątek, a jak ktoś na niego odpowie to od razu jest atakowany.Tak, Jacenty! Dobre stwierdzenie! :)
1AIR1 Napisano 16 Lipiec 2004 Autor Napisano 16 Lipiec 2004 Do wszystkich czytających....lipne adresy...itd..wyszło szydło z worka..... ale ile trzeba się nasłuchać.Temat do przemyśleń...Pozdrawiam
1AIR1 Napisano 16 Lipiec 2004 Autor Napisano 16 Lipiec 2004 No i ja bohater!A kto się nie loguje?DOBRANOOOOOOOOOOC!
HUBERTUS 1656 Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 Mała skromna propozycja:O D P U Ś C I E S O B I EJEDEN SIĘ NIE ZALOGUJE,DRUGI BĘDZIE NALEGAŁ,SKOŃCZYŁY SIĘ JUŻ POWAŻNE ARGUMENTY CZAS SKOŃCZYĆ DEBATE!!!
Gość Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 Tak lipne adresy! A o czym to ma świadczyć? Mam ich kilka na różne okazje. A z jednego korzystam na codzień do korespondencji oficjalnej". Kiedyś jak sie tu zarejestrowałem to regularnie dostawałem kupę spamu z ofertami kupna: łopat, map, wykrywaczy, książek, starodruków itp. I dlatego nie podaję mojego adresu. tylko lipny. Mogę owszem załozyć sobie kolejną skrzynke tylko do uzytku tu na forum. Tylko w jakim celu? Abys Ty się nie czepiał mojej anonimowości"?Skończ juz waść! Wstydu se oszczędź!Dobranoc wszystkim.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.