Skocz do zawartości

piwo poszukiwaczy

sanshin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 373
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Smutna wiadomość dla piwoszy. Od pewnego czasu w ramach oszczędnosci browary wykorzystują do produkcji tego szlachetnego trunk żółć wołową. Tańsza produkcja. Takie piwko po prostu trawi wątrobę. Przy częstej konsumpcji w ciągu 18-24 miesięcy można nabawić się marskości wątroby.
Ironrat
Napisano
Jak wiadomo, piwo to najlepszy napój izotoniczny dla odkrywców. :-) Niech się schowają wszystkie redbule!
Pilsner Urquell, Zywiec, Warka Strong
Napisano
Heineken,Frater, Obolon (ciemny), Alhambra. Inne wyżej wymienione też dobre : ))). Pozdrawiam Tomko
Napisano
Kiedyś byliśmy kopać na śmietnisku w lato. Upał jak cholera, po 2 godzinach skończyło sie paliwko... Piło tylko 2, bo ja kierowca, a kumpel jakiś taki nieżyciowy i mówił, że piwa nie lubi...:) Pojechali po prowiant, wracają, ja patrze, a oni całą reklamówkę mają!! Za
10 zł!!! Pytam ich, jak to się stało, promocja jakaś czy co?? Wodzu odpowiada: Poszedłem do sklepu, położyłem kasę na ladę i mówię: dobre, tanie, mocne i jak najwięcej!
Rozłożył nas tym tekstem.
A na powagę, jeżeli nie kieruję: BROK Sambor - dawniej, teraz ŻUBR, Frater...
pozdr i smacznego!
Napisano

Specjal
Jasne pełne tradycyjnie
Ekstrakt 12,5% wag., alk. max. 6,2% obj.
Tradycyjnie wysoka jakość. Tradycyjnie wyśmienity smak.
Specjal Tradycyjnie.

ps. reszta to siki

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Napisano
moim bogiem jest ŻUBR, do tej pory czciłem HARNASIA ale odkąd wprowadzili ten nowy kolor piwo sie zrobiło znacznie gorsze błeeeee :D Teraz Żubr! No chyba że jestem blisko pepików to wszystkie ich browary - szczególnie Velkopovicky Kozel (czy jak on sie tam zwie), Staropramen i Pilsner Urquel czy jak sie tam zwie.
Napisano
Witam.
Do niedawna żłopałem tylko Królewskie" ale odkąd zlikwidowano Browar w Warszawie przeniesiono produkcję do Warki i Żywca to strasznie się skiepściło i przerzucam się powoli na Tyskie".
Pozdrawiam
Kopi

• 3 weeks later...
Napisano
Calsberg! Probably the best beer in ganze weld!!
oraz czasem Heineken.
Pozdro dla wszystkich poszukiwaczy z Łodzi i okolic głownie z Pabianic pod Łodziom :)
Napisano
Pilsner.
Ale prosze panów co degustują w terenie o nie zostawianie puszek w dołkach i przysypywaniu ich gdyż przeżywam duże rozczarowania .
:-}
Adam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie