Skocz do zawartości

piwo poszukiwaczy

sanshin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 373
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Debowe mocne, dlugo warzone :) A tak powaznie to proponuje kazdemu tko zajrzy w okolice Allenstein'u kupic buteleczke Juranda...Kiedys to piwo bylo obrzydliwe,ale odkad obcy kapital przejal rozlewnie piwko smakuje wysmienicie...Frozzi probowales?:)

A' propos piwa to najl;epsze piwo jest każde pod warunkiem że jesteśmy spragnieni. W letni, parny wieczór, kiedy mundur przykleja sie nam do karku a kobieta spocona...tylko piwo byle zimne.

A dla zwolenników napojów alkocholowych w ramach dezintegracji z Unią polecam nasz swojski podpiwek z rumcajsem na paczuszce. Nie ma to jak zchłodzona w studni flacha takiego cymesu....

Piwo, konserwy i.... te, no...koleżanki bez przerwy.

Wczesną wiosną i późną jesienią najlepsze są gorąca herbata w termosie i rum w piersiówce - ich połączenie dodaje sił do kopania. A latem dowolne piwko, najlepiej lokalne, a jeszcze lepiej wypite pod wiejskim sklepem w zagubionej wśród fantonośnych lasów wiosce - można przy okazji lokalny folklor obserwować, z miejscowymi pogadać...

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Cóż, znam wielu którzy piją piwko w trakcie poszukiwań, pytanie czy abyna pewno im się nigdy nie przydaży przygoda typu takiego, że któregoś z nich znajomy zapyta się jak straciłeś rękę- a on na to- wiesz stary, nie pamiętam. Także poza tym to zależy od funduszy, jak są zadawalające to Guiness, a jak nie to sie zadawalam Koźlaczkiem

Kiedyś pijałem Cole , ale poniewarz od Coli to sie w głowie p....li a od piwa to tylko głowa się kiwa, więc szybko zmieniłem zainteresowania....
U nas głównie się pija czerwoną warke , ale ja sięgam też po Żywiec, Pilsner...
pozdr
Romel

Ale powiem jeszcze moje najbardziej ulubione piwko.Jest to piwo Książęce z prywatnego browaru z lwówka śląskiego cholernie trudno dostepne ale warto sie potrudzić by je znaleźć.Jest ono niepasteryzowane i to nadaje mu niesmaowity smak.Polecam!

pzdr
Sanshin

• 4 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie