Skocz do zawartości

piwo poszukiwaczy

sanshin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 373
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Debowe mocne, dlugo warzone :) A tak powaznie to proponuje kazdemu tko zajrzy w okolice Allenstein'u kupic buteleczke Juranda...Kiedys to piwo bylo obrzydliwe,ale odkad obcy kapital przejal rozlewnie piwko smakuje wysmienicie...Frozzi probowales?:)
Napisano
A' propos piwa to najl;epsze piwo jest każde pod warunkiem że jesteśmy spragnieni. W letni, parny wieczór, kiedy mundur przykleja sie nam do karku a kobieta spocona...tylko piwo byle zimne.

A dla zwolenników napojów alkocholowych w ramach dezintegracji z Unią polecam nasz swojski podpiwek z rumcajsem na paczuszce. Nie ma to jak zchłodzona w studni flacha takiego cymesu....

Piwo, konserwy i.... te, no...koleżanki bez przerwy.
Napisano
Szkoda że już nie ma Grodziskiego".Źródełko im się skończyło, a dobre było, kto pamięta ten wie. Teraz to Tyskie i Lech na dobrej wodzie, po osmozie.
Napisano
Wczesną wiosną i późną jesienią najlepsze są gorąca herbata w termosie i rum w piersiówce - ich połączenie dodaje sił do kopania. A latem dowolne piwko, najlepiej lokalne, a jeszcze lepiej wypite pod wiejskim sklepem w zagubionej wśród fantonośnych lasów wiosce - można przy okazji lokalny folklor obserwować, z miejscowymi pogadać...
  • 4 weeks later...
Napisano
Perła Chmielowa nasza Królowa :)))))))))))

pozdr
Monti
  • 1 month later...
Napisano
Cóż, znam wielu którzy piją piwko w trakcie poszukiwań, pytanie czy abyna pewno im się nigdy nie przydaży przygoda typu takiego, że któregoś z nich znajomy zapyta się jak straciłeś rękę- a on na to- wiesz stary, nie pamiętam. Także poza tym to zależy od funduszy, jak są zadawalające to Guiness, a jak nie to sie zadawalam Koźlaczkiem
Napisano
Popieram Indian Chief'a.
Zwierzyniec jest pyszniutki,a w nocy mozna pomylić go(wersja 0,33l) z RGD33 lub RPG40,więc ostrożnie :)
Napisano
Hmm. myslę że Żubr :) W końcu występuje w puszczy i należy go spożywać w jego naturalnych warunkach ;) Tysiaki też niczego sobie.

Pzdr.
Napisano
Kiedyś pijałem Cole , ale poniewarz od Coli to sie w głowie p....li a od piwa to tylko głowa się kiwa, więc szybko zmieniłem zainteresowania....
U nas głównie się pija czerwoną warke , ale ja sięgam też po Żywiec, Pilsner...
pozdr
Romel
Napisano
Witam moje piwo to oczywiście jedyny żywićiel rodziny czyli ŻYWIEC chłodny żywiec.
Napisano
Ale powiem jeszcze moje najbardziej ulubione piwko.Jest to piwo Książęce z prywatnego browaru z lwówka śląskiego cholernie trudno dostepne ale warto sie potrudzić by je znaleźć.Jest ono niepasteryzowane i to nadaje mu niesmaowity smak.Polecam!

pzdr
Sanshin
  • 4 weeks later...
Napisano
Czołem! Warka czerwona to jest to, ale odkąd wróciliśmy z wakacji ze stron Bjara z sentymentu czasem przewala się i Harnaś :)
pozdr. wons

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie