vonadamski Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Napisano 25 Kwiecień 2004 Witam!!!Co mi powiecie na temat tych krzyzykow. Znalezione w rejonie walk pierwszowojennych. Z tego co widze raczej prawoslawne i jest rok (produkcji???) Z gory DziekiZ powazaniem vonadamski
vonadamski Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Napisano 25 Kwiecień 2004 I zblizenie proby malegoCzekam na odpowiedziZ powazaniem vonadamski
Raned Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 To nie rok produkcji a rosyjska próba 84, resztę powiedziałeś sam.
vonadamski Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Napisano 25 Kwiecień 2004 Witam!!!Tak ale mi chodzi o date rzymską na ramionach lewym i prawym. Wychodzi mi 1890 ale ...Z powazaniem vonadamski
Raned Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 To nie data to są jakieś prawosławne symbole, na których się nie znam.
pomsee Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 Jezeli krzyzyk jest rosyjski to watpliwe jest aby rok byl oznaczony cyframi rzymskimi. Moja teoria: Litery IC to po naszemu IS to znaczy ISUS (Jezus). XC to Chrystos (Chrystus) czyli pelny napis by wg. mojej teoriiwygladal: Jezus Chrystus".Pozdr :)
vonadamski Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Napisano 25 Kwiecień 2004 Witam!!!Moze i macie racje. Powiem wam jedno ten mniejszy jest piekny, cudowny i wogole cool odlotowy. Az sie milo na niego patrzy.Czekam na dalsze podpowiedzi.Z powazaniem vonadamski
jacenty2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 Od razu widać, że w Dęblinie zaczął się sezon. J.
vonadamski Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Napisano 25 Kwiecień 2004 Witam!!!Co mi powiecie na temat tych krzyzykow. Znalezione w rejonie walk pierwszowojennych. Z tego co widze raczej prawoslawne i jest rok (produkcji???) Z gory DziekiZ powazaniem vonadamski
vonadamski Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Napisano 25 Kwiecień 2004 Zblizenie proby. Dlugosc 3,8 szerokosc 2,4
Pytanie
vonadamski
Witam!!!
Co mi powiecie na temat tych krzyzykow. Znalezione w rejonie walk pierwszowojennych.
Z tego co widze raczej prawoslawne i jest rok (produkcji???)
Z gory Dzieki
Z powazaniem vonadamski
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.