Marek lewarek Napisano 30 Sierpień Napisano 30 Sierpień Witam, nie widzę sygnatur tam gdzie powinny być czy to LWP czy jednak coś innego? Z góry dziękuję
0 Marek lewarek Napisano 21 Wrzesień Autor Napisano 21 Wrzesień Trochę nie czaję tak jak was lubię tak czasem nie rozumiem...
0 Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s Nie wydaje mi się, żeby kryła się za tym „zła wola” forumowiczów, bo jest tu masa ludzi wybitnie znających się na różnych rzeczach i najczęściej, gdy jest coś do identyfikacji to z radością wszyscy rzucamy się do takich wątków. Nie wiem, co to za łopatka, bo znam się na innych łopatkach, ale może w tej Twojej jest coś, z czym forumowicze po prostu nie dają sobie rady i wolą nic nie pisać niż wypisać jakieś androny.
0 sebek1974 Napisano wczoraj o 06:55 Napisano wczoraj o 06:55 W dniu 30.08.2026 o 15:25, Marek lewarek napisał: Witam, nie widzę sygnatur tam gdzie powinny być czy to LWP czy jednak coś innego? Z góry dziękuję Nie wiem czy to ten sam, ale jest bardzo podobny...
0 PAULUS_pl Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Równie dobrze może być z carskiej armii. Nie ma żandych bić? https://odessa.pl/pl/p/SAPERKA-LOPATKA-CARSKA-Z-1913-ROKU/297 https://polski-kolekcjoner.pl/2022/09/24/carska-lopatka-zolnierska-1915/
0 DARKOFF Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Niestety nie każda łopatka MUSI posiadać sygnatury i musisz przyjąć to do wiadomości tak więc identyfikacja polegać może na przedmiotach podobnych kształtem i domniemaniu że może być ruska, polska czy niemiecka. Podbijanie mija się z celem gdy faktycznie forumowicze nie posiadają wiedzy na ten konkretny temat. Możesz lubić, możesz nie rozumieć lecz trochę pokory.
Pytanie
Marek lewarek
Witam, nie widzę sygnatur tam gdzie powinny być czy to LWP czy jednak coś innego? Z góry dziękuję
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi