canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s Mistrzowie świata normalnie, aż mi sie słabo zrobiło jak rwali te srebra z ziemi... znaleźli na pozwoleniu , ale chiba zapomnieli o meldunku do konserwatora przed "wydobyciem" i jeszcze ten akt barbarzyński utrwalili i wrzucili do neta, cosik czuje, że bedą z tego jeszcze jakieś szutki i dyploma nie dostaną
fala Napisano wczoraj o 00:25 Napisano wczoraj o 00:25 (edytowane) Tak ładnie zachowane gazety zakopane w ziemi? Srebra jak z polerki. Za stary jestem na takie bajania. Chłopcy zakopali toto chyba dzień przed odkryciem. Edytowane wczoraj o 00:26 przez fala
canabis.dw Napisano wczoraj o 03:34 Autor Napisano wczoraj o 03:34 2 godziny temu, fala napisał: Tak ładnie zachowane gazety zakopane w ziemi? Srebra jak z polerki. Za stary jestem na takie bajania. Chłopcy zakopali toto chyba dzień przed odkryciem. A jaki miał by być cel takiego działania? Przecież to by było banalne do zdemaskowania - Ci co zakopują "skarby" żeby je potem na filmiku odkopywać, zazwyczaj mają w tym określony cel -wypromować się żeby móc zarabiać na youtubie z wyświetleń + współprac reklamowych - tylko trzeba umiar z tymi podrzutkami zachowywać bo od mitomana nikt nic kupić nie będzie chciał Tu jeśli bedą wyświetlenia to tylko raz, brak profitu i antypromocja na cały kraj
Landszaft Napisano wczoraj o 07:02 Napisano wczoraj o 07:02 Ten filmik będzie przez wszystkich archeologów przykładem dla zaostrzenia przepisów o wydawanie pozwoleń, a osoby biorące udział powinny być wpisane do akt o bezwzględnym zakazie otrzymania jakichkolwiek pozwoleń . Jeszcze kilka takich barbarzyńskich wydobyć i będzie bezwzględny zakaz posiadania wykrywaczy i mnie to kompletnie nie zdziwi.
fala Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 17 godzin temu, canabis.dw napisał: A jaki miał by być cel takiego działania? Przecież to by było banalne do zdemaskowania - Ci co zakopują "skarby" żeby je potem na filmiku odkopywać, zazwyczaj mają w tym określony cel -wypromować się żeby móc zarabiać na youtubie z wyświetleń + współprac reklamowych - tylko trzeba umiar z tymi podrzutkami zachowywać bo od mitomana nikt nic kupić nie będzie chciał Tu jeśli bedą wyświetlenia to tylko raz, brak profitu i antypromocja na cały kraj Nie wiem, ale looknij na drugą minutę filmu, gość odgarnia suchy piach z gazety która wygląda jakby dopiero wyszła z drukarni, a przebywała jak wynika z tego filmu bezpośrednio w ziemi.
Rekomendowane odpowiedzi