piotredy Napisano %s o %s Napisano %s o %s Witam mam okazję kupić taki zestaw. Prosiłbym o weryfikację i oryginalność. Ewentualnie rynkową wartość. Podobno: WW2 Vet. bring back. Vet was part of Patton 3rd Armor in the African Theater
0 Kee Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) Dlaczego zakryłeś jeden z najistotniejszych elementów pozwalających określić oryginalność przedmiotu? Lub też jeśli to nie twoje dzieło to powinno już dać ci to do myślenia. Przedmioty mogą być oryginalne ale wiatraczki doklejone Edytowane %s o %s przez Kee
0 piotredy Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s (edytowane) Nie sa to moje zdjecia. Rzecz dzieje sie w USA. Cena to 400$ za komplet. Bardzo duzo pamiatek tego typu tutaj. Nie chce poplynac z tym zakupem Edytowane %s o %s przez piotredy
0 Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s Naprawdę nie domyślacie się co znajduje się pod papierkiem? Uwagi jak na grupach Fb,gdzie goście z Polską flagą w profilowym walczą o wolność prezentacji wiatraczka... A co do przedmiotów to wyglądają legitnie:)
0 Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 godziny temu, Piranha napisał: Podejrzewam niemiecki ebay,tam tak zakrywają. Na amerykańskim najczęściej też, choć nie w stu procentach przypadków.
0 bjar_1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Wyglądają dobrze, cena też taka na styk. Nie jest to w sumie żadna okazja.
0 piotredy Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s (edytowane) Nie wiem szczerze jakie ceny sa w Polsce staralem sie ustalic tutaj. Wiec ogolnie to krzyz I odznaka piechoty sa tutaj wyceniane na okolo 400$ I to po tych nizszych cenach bez posrednikow prywatnie. Edytowane %s o %s przez piotredy
0 piotredy Napisano wczoraj o 01:22 Autor Napisano wczoraj o 01:22 Dodatkowo udalo mi sie kupic te ponizej. Dziekuje wszystkim za pomoc
0 Kee Napisano wczoraj o 06:21 Napisano wczoraj o 06:21 (edytowane) 10 godzin temu, Cronos napisał: Naprawdę nie domyślacie się co znajduje się pod papierkiem? Uwagi jak na grupach Fb,gdzie goście z Polską flagą w profilowym walczą o wolność prezentacji wiatraczka... A co do przedmiotów to wyglądają legitnie:) Właśnie można się tylko domyślać, mało to kombinowanych przedmiotów z doklejoną swastyką lub kombinowanych Kiepskich odlewów, składaków itp? Żeby określić oryginalność przedmiotu to niestety potrzebne są pełne dane a nie domysły. I nie ma to nic wspólnego z walką o pokazywanie swastyki bo nie mówimy tu o propagowaniu nazizmu. Edytowane wczoraj o 06:30 przez Kee
Pytanie
piotredy
Witam mam okazję kupić taki zestaw. Prosiłbym o weryfikację i oryginalność.
Ewentualnie rynkową wartość.
Podobno:
WW2 Vet. bring back. Vet was part of Patton 3rd Armor in the African Theater
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi