Michałrusin Napisano 29 Listopad 2025 Napisano 29 Listopad 2025 Witam prosił bym o wycenę tych oto zapalek zapałki mają grewniane pudełko zapałki w środku są w internecie nic o nich nie ma
0 sebek1974 Napisano 29 Listopad 2025 Napisano 29 Listopad 2025 Moje gratulacje, jest to tak zwany biały kruk wśród zapałek i są one bezcenne. 1
0 sebek1974 Napisano 29 Listopad 2025 Napisano 29 Listopad 2025 Ale tak na poważnie, nigdy wcześniej nie spotkałem się z zapałkami w ,,grewnianym`` pudełku.
0 sebek1974 Napisano 29 Listopad 2025 Napisano 29 Listopad 2025 30 minut temu, mensguth6 napisał: To znaczy że krótko żyjesz I chyba już długo nie pociągnę...:(
0 Luśka_69 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Witam. Trafiłam na to forum przez przypadek bo zaciekawił mnie temat. Ja mam taką samą prośbę posiadam dwa drewniane pudełka zapałek, puste. Proszę o pomoc w wycenie.
0 Sedco Express Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu W tym beznadziejnym stanie są nic nie warte !
0 bjar_1 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Pewnie tak tylko piszesz, bo sam chcesz kupić. 1
Pytanie
Michałrusin
Witam prosił bym o wycenę tych oto zapalek zapałki mają grewniane pudełko zapałki w środku są w internecie nic o nich nie ma
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi