dejvid Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu witam. moneta 100 lirów włoskich 1978 odwrócona o 180 stopni chciałbym sie dowiedzieć czy ma jakąś wartość, tą monete napewno sprzedam jeśli coś kosztuje bo nie mam do niej żadnego sentymentu
bjar_1 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu No to nie są tanie rzeczy te monety. Gratuluję!
karpik Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowane) 16 minut temu, dejvid napisał: witam. moneta 100 lirów włoskich 1978 odwrócona o 180 stopni chciałbym sie dowiedzieć czy ma jakąś wartość, tą monete napewno sprzedam jeśli coś kosztuje bo nie mam do niej żadnego sentymentu Jak znajdziesz jeszcze takiego amerykańskiego centa to będziesz jednym z najbogatszych Polaków. Btw. Uważaj. Bo jak obrócisz ją w osi poziomej to straci swoją "odwrotkowość". Edytowane 4 godziny temu przez karpik
abcd Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Monety włoskie przed euro były bite stemplem odwróconym podobnie jak franki francuskiej to był standard.
karpik Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, abcd napisał: Monety włoskie przed euro były bite stemplem odwróconym podobnie jak franki francuskiej to był standard. Nie psuj rynku
sebek1974 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Już chciałem nie małą sumę za monetę zaoferować. Całe szczęście ze sprawa została wyjaśniona.:(
Rekomendowane odpowiedzi