Puszczyk12 Napisano 21 Czerwiec Napisano 21 Czerwiec Witam Takie coś znalazłem.To cynk czy brąz? I co to jest? Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za pomoc Cytuj
0 kolczyk96 Napisano 21 Czerwiec Napisano 21 Czerwiec Cynk czy brąz ? To tak jak by na ryneczku zapytać - to marchewka czy truskawka ? Pozdrawiam ! Marek. Cytuj
0 sebek1974 Napisano 21 Czerwiec Napisano 21 Czerwiec No cóż, takie rzeczy nauczono się w podstawówkę no chyba że chodziło się w tedy na wagary. :( Cytuj
0 Landszaft Napisano 21 Czerwiec Napisano 21 Czerwiec Sebek a ty piszesz o sobie ??? . Bo budowa składni zdania jak byś szkołę w Tel Aiwie kończył Cytuj
0 sebek1974 Napisano 21 Czerwiec Napisano 21 Czerwiec 32 minuty temu, Landszaft napisał: Sebek a ty piszesz o sobie ??? . Bo budowa składni zdania jak byś szkołę w Tel Aiwie kończył No cóż, browar robi swoje.:( Cytuj
0 kolczyk96 Napisano 22 Czerwiec Napisano 22 Czerwiec Dajcie spokój , Panowie ! Blondynka nam ciśnienie podniosła a wy gotowi się pokłócić . Jest niedziela po południu , czas spokoju i browara ! Pozdrawiam! Marek. Cytuj
0 sebek1974 Napisano 22 Czerwiec Napisano 22 Czerwiec Spokój owszem ale dziś bez browara. No cóż, jak trampek pierdnie to będzie koniec świata. Jutro znowu ruszam na poszukiwania zawodowo więc cze ba wytrzeżwić. Co złego to nie ja.:( Cytuj
0 Landszaft Napisano 22 Czerwiec Napisano 22 Czerwiec ale ja wcale Sebkowi nie dogryzam , a i on przyjął wesołą krytykę na klatę z humorem i o to chodzi !! 1 Cytuj
Pytanie
Puszczyk12
Witam
Takie coś znalazłem.To cynk czy brąz?
I co to jest?
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za pomoc
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi