Puszczyk12 Napisano 21 Czerwiec Napisano 21 Czerwiec Witam Takie coś znalazłem.To cynk czy brąz? I co to jest? Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za pomoc Cytuj
0 kolczyk96 Napisano 21 Czerwiec Napisano 21 Czerwiec Cynk czy brąz ? To tak jak by na ryneczku zapytać - to marchewka czy truskawka ? Pozdrawiam ! Marek. Cytuj
0 sebek1974 Napisano 21 Czerwiec Napisano 21 Czerwiec No cóż, takie rzeczy nauczono się w podstawówkę no chyba że chodziło się w tedy na wagary. :( Cytuj
0 Landszaft Napisano 21 Czerwiec Napisano 21 Czerwiec Sebek a ty piszesz o sobie ??? . Bo budowa składni zdania jak byś szkołę w Tel Aiwie kończył Cytuj
0 sebek1974 Napisano 21 Czerwiec Napisano 21 Czerwiec 32 minuty temu, Landszaft napisał: Sebek a ty piszesz o sobie ??? . Bo budowa składni zdania jak byś szkołę w Tel Aiwie kończył No cóż, browar robi swoje.:( Cytuj
0 kolczyk96 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Dajcie spokój , Panowie ! Blondynka nam ciśnienie podniosła a wy gotowi się pokłócić . Jest niedziela po południu , czas spokoju i browara ! Pozdrawiam! Marek. Cytuj
0 sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Spokój owszem ale dziś bez browara. No cóż, jak trampek pierdnie to będzie koniec świata. Jutro znowu ruszam na poszukiwania zawodowo więc cze ba wytrzeżwić. Co złego to nie ja.:( Cytuj
0 Landszaft Napisano %s o %s Napisano %s o %s ale ja wcale Sebkowi nie dogryzam , a i on przyjął wesołą krytykę na klatę z humorem i o to chodzi !! 1 Cytuj
Pytanie
Puszczyk12
Witam
Takie coś znalazłem.To cynk czy brąz?
I co to jest?
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za pomoc
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi