gudek82 Napisano 21 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2004 Witam panowie dzis trafiła mi sie blacha możliwe że od czołgu zrobiłem fotki telefonem niestety zbyt duża rozdzielczośc czy może mi ktoś powiedzięć jak je zmniejszyc z góry dziekuje pzdr. GUDEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stug IV Napisano 15 Czerwiec 2004 Share Napisano 15 Czerwiec 2004 do jotesa nie było reszty pudła do Stuga ? , szukam całej skrzynki do blendy ,pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gudek82 Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Witam Kopi jeżeli chodzi o tą blache to jej nie wykopałem . Dlatego jej stan jest w miarę ładny.Oprócz kopania penetruje tu i ówdzie stare obejscia itd. Ata blache wyczaiłem na niezamieszkałym podwórku .Jakiś chłop zrobił sobie z niej wycieraczke na buty pod drzwiami na ganku. Jak piszecie chłopu wszystko się przyda .Miejcie oczy szeroko otwarte jeszcze nie jeden fancik w ten sposob można wyczaić pzdr . gudek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 He, he, może w nagrodę pozwolą ci ją doczyścić.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 23 Kwiecień 2004 Share Napisano 23 Kwiecień 2004 Możesz wysłać te fotki do mnie: jotes25@op.pl to je tutaj wstawię, ale dopiero w poniedziałek z ranka.Pzdr,jotes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gudek82 Napisano 21 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2004 Witam panowie dzis trafiła mi sie blacha możliwe że od czołgu zrobiłem fotki telefonem niestety zbyt duża rozdzielczośc czy może mi ktoś powiedzięć jak je zmniejszyc z góry dziekuje pzdr. GUDEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gudek82 Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 wątpie w to tą wyczailismy w zeszłym tygodniu pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Lepiej późno niż wcale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 I kolejna zagadka, chyba prosta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz36 Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 Polecam Photoshop7.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 wyglada mi to na podstawe do jazma do stuga 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 http://www.linux-penguin.org/achtungpanzer/gallery/stuggal1.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 cos wygralem ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Ech, te telefony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Możliwe, że to coś ciekawego, ale jak dla mnie za mało widać :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Niezłe... Takiego zilustrowania nie miał tutaj chyba żaden przedmiot.A - tak naprawdę - jak się to (1wsze) zdjęcie rozjaśni, to nawet widać tam jakąś blaszkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Były już podobnie kiepskie zdjęcia. Powoli zaczyna to przypominać konkurs, który telefon robi gorsze... :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Jeśli chodzi o konkurs, to jestem oczywiście ZA. :)No i w sumie mogłem pomóc koledze i od razu wstawić tę rozjaśnioną fotkę. Przecież skorzystałem z polecenia Mariusza36 i kupiłem Photoshopa 7.0. Zdjęcie nosi tytuł: czołg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopi Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Witam.A to moja blaszka.PozdrawiamKopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Jaszczołt Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 OK no to mamy tu fragment płyty nad silnikowej z pojazdu na podwoziu Pz IV. Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Chyba górna płyta ,ta co była nad silnikiem od Pz.Kpfw.IV Ausf. G-J albo StuG IV albo Jagdpanzer IV ?Popatrzcie na rysunki tych pojazdów z góry. Ja stawiam na to.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 He he - ale się styknęliśmy! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
gudek82
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.