Skocz do zawartości
  • 0

Dziwna blacha możliwe że od czołgu

gudek82

Pytanie

Napisano
Witam panowie dzis trafiła mi sie blacha możliwe że od czołgu zrobiłem fotki telefonem niestety zbyt duża rozdzielczośc czy może mi ktoś powiedzięć jak je zmniejszyc z góry dziekuje pzdr. GUDEK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam Kopi jeżeli chodzi o tą blache to jej nie wykopałem . Dlatego jej stan jest w miarę ładny.Oprócz kopania penetruje tu i ówdzie stare obejscia itd. Ata blache wyczaiłem na niezamieszkałym podwórku .Jakiś chłop zrobił sobie z niej wycieraczke na buty pod drzwiami na ganku. Jak piszecie chłopu wszystko się przyda .Miejcie oczy szeroko otwarte jeszcze nie jeden fancik w ten sposob można wyczaić pzdr . gudek
Napisano
He, he, może w nagrodę pozwolą ci ją doczyścić.
Pozdro
Napisano
Witam panowie dzis trafiła mi sie blacha możliwe że od czołgu zrobiłem fotki telefonem niestety zbyt duża rozdzielczośc czy może mi ktoś powiedzięć jak je zmniejszyc z góry dziekuje pzdr. GUDEK
Napisano
Niezłe... Takiego zilustrowania nie miał tutaj chyba żaden przedmiot.

A - tak naprawdę - jak się to (1wsze) zdjęcie rozjaśni, to nawet widać tam jakąś blaszkę :)
Napisano

Jeśli chodzi o konkurs, to jestem oczywiście ZA. :)

No i w sumie mogłem pomóc koledze i od razu wstawić tę rozjaśnioną fotkę.
Przecież skorzystałem z polecenia Mariusza36 i kupiłem Photoshopa 7.0.

Zdjęcie nosi tytuł: czołg.

Napisano
Chyba górna płyta ,ta co była nad silnikiem od Pz.Kpfw.IV Ausf. G-J albo StuG IV albo Jagdpanzer IV ?
Popatrzcie na rysunki tych pojazdów z góry. Ja stawiam na to.

pzdr

bjar_1

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie