korsar Napisano 24 Luty Napisano 24 Luty Guzik a raczej jego destrukt. Z tego co udało mi się przeczytać na wierzchniej stronie guzika to: vet........ nazionali. Materiał to jakiś stop cyny z ołowiem. W koło napisu coś co przypomina labry jak w napoleońskich guzikach. Średnica koło 2 cm. Może ktoś pomoże w identyfikacji. Cytuj
combo Napisano 24 Luty Napisano 24 Luty guzik z napisem "veterani nazionali" źródło - Włochy okres: Napoleon + tu sobie ciut o tym dywagują po włosku oczywiście https://metaldetector.forumfree.it/?t=67033038 Cytuj
korsar Napisano 24 Luty Autor Napisano 24 Luty 1 godzinę temu, combo napisał: to ile liter w górnym rzędzie? 8 czy 10? 8 liter w górnym rzędzie. Cytuj
korsar Napisano 24 Luty Autor Napisano 24 Luty 2 godziny temu, karpik napisał: Resztki zakrętki do jakiegoś specyfiku/leku na moje. Z drugiej strony ślad po uszku. Cytuj
korsar Napisano 24 Luty Autor Napisano 24 Luty 2 godziny temu, combo napisał: to ile liter w górnym rzędzie? 8 czy 10? Dokładnie jak mój guzik. Tutaj jednak lepiej widać kropkę nad labrami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi