Janko Muzykant Napisano %s o %s Napisano %s o %s Ktoś widział tu posty krytykujące osoby które nie angażują się w np. - siepomaga - Caritas - szlachetna paczka - PAH Nie ? Ciekawe czemu ? I skąd taki poziom fanatyzmu o wyznawców Owsiaka ?
Erih Napisano %s o %s Napisano %s o %s 19 minut temu, Janko Muzykant napisał: Ktoś widział tu posty krytykujące osoby które nie angażują się w np. - siepomaga - Caritas - szlachetna paczka - PAH Nie ? Ciekawe czemu ? I skąd taki poziom fanatyzmu o wyznawców Owsiaka ? Wiesz, nie rozpędzaj się bo ja akurat pracowałem drzwi w drzwi ze szlachetną paczką i mógłbym sporo opowiedzieć.
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 6 godzin temu, Janko Muzykant napisał: Tyle ideologicznego zaślepienia, fobii i nieprawdy w jednympoście. Plus ta dawka tolerancji i niewykluczanie osób którzy nie wpisują się w jeden jedyny słuszny sposób działania. Szacun, normalnie szacun. Opisałeś kwintesencję przeciwnika Orkiestry:) Nie pomagasz, nie przeszkadzaj, ja betonu nie chce do niczego przekonywać:)
Rekomendowane odpowiedzi