dws Napisano 6 Październik Share Napisano 6 Październik proszę o identyfikację, przypomina mi to jedynie dupkę amunicji myśliwskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 predi888 Napisano 6 Październik Share Napisano 6 Październik (edytowane) spłonka granatu moździerzowego? Edytowane 6 Październik przez predi888 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 vis1939 Napisano 6 Październik Share Napisano 6 Październik Wewnętrzny element naboju sygnałowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 dws Napisano 6 Październik Autor Share Napisano 6 Październik 55 minut temu, vis1939 napisał: Wewnętrzny element naboju sygnałowego. to to,dzięki, pogrzebałem trochę na forum - były podobne tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 hipolit-O4 Napisano 6 Październik Share Napisano 6 Październik Myślę że część flary sygnalizacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 abcd Napisano 6 Październik Share Napisano 6 Październik (edytowane) Nabój oświetlający 26 mm ze spadochronem się kłania , na byłych poligonach okucie racy to plaga dobry sygnał i wuj. Edytowane 6 Październik przez abcd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 dws Napisano 7 Październik Autor Share Napisano 7 Październik 8 godzin temu, abcd napisał: ...na byłych poligonach... pustynia błędowska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
dws
proszę o identyfikację, przypomina mi to jedynie dupkę amunicji myśliwskiej
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi