hipolit-O4 Napisano 25 Czerwiec Share Napisano 25 Czerwiec Od czego ta klepka. Mam odłożoną na złomie. Brać w cenie 2,50/kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bialawy Napisano 25 Czerwiec Share Napisano 25 Czerwiec Witam Jak dla mnie podobna do mojej, którą posiadam i chyba jest to od ISU 152... tzn jest to połówka klepki... niektóre wersje miałby co drugą właśnie dzieloną na pół i to jest właśnie chyba jedna z połówek... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bialawy Napisano 25 Czerwiec Share Napisano 25 Czerwiec https://www.olx.pl/d/oferta/ogniwo-gasienicy-isu-152-dziala-samobieznego-CID767-IDYKaLA.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 canabis.dw Napisano 25 Czerwiec Share Napisano 25 Czerwiec Tak jest poł od IS 2, ISU152 itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
hipolit-O4
Od czego ta klepka. Mam odłożoną na złomie. Brać w cenie 2,50/kg?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi