bodziu000000 Napisano 20 Czerwiec Share Napisano 20 Czerwiec Wielka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 20 Czerwiec Share Napisano 20 Czerwiec (edytowane) Pinkley Miałem 8 lat gdy w 1985 obejrzałem na video Parszywą Dwunastkę. I Pinkley był wówczas moim ulubionym z tuzina. Potem wymęczyłem taśmę ze sto razy przez kolejne ~10 lat. O, jest, wiedziałem że ta klatka znajdzie się w Google w mniej niż minutę… RIP M. Edytowane 20 Czerwiec przez beaviso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 21 Czerwiec Share Napisano 21 Czerwiec [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 21 Czerwiec Share Napisano 21 Czerwiec "Igła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonikaNJ Napisano 21 Czerwiec Share Napisano 21 Czerwiec Smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 21 Czerwiec Share Napisano 21 Czerwiec "Klute", "Orzeł wylądował"( z polskim wątkiem) Czasy gdy wyjście do kina to było coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Czerwiec Share Napisano 22 Czerwiec W dniu 21.06.2024 o 11:11, hipolit-O4 napisał: "Igła" Właśnie się zaczął na TVP Kulturwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi