tomgalis Napisano 21 Kwiecień Napisano 21 Kwiecień Bardzo stara złota moneta. Prawdopodobnie starożytny Rzym. Jeżeli ktoś potrafi określić co to za moneta to bardzo proszę o informację. Waga około 17 gram Pozdrawiam. Cytuj
tomgalis Napisano 21 Kwiecień Autor Napisano 21 Kwiecień Tyle pokazała waga kuchenna, ale nie wiem czy to są gramy. Byłem u jubilera zrobić próbę. Złoto ponad wszelką możliwość Cytuj
sqr Napisano 21 Kwiecień Napisano 21 Kwiecień 5 godzin temu, tomgalis napisał: Tyle pokazała waga kuchenna, ale nie wiem czy to są gramy. Byłem u jubilera zrobić próbę. Złoto ponad wszelką możliwość Gratulacje dla tego jubilera! 1 2 Cytuj
DARKOFF Napisano 21 Kwiecień Napisano 21 Kwiecień Ta moneta to sestercja, widoczna postać Victorii oraz klęczącego lub siedzącego jeńca. Zmień jubilera. 1 1 Cytuj
karpik Napisano 21 Kwiecień Napisano 21 Kwiecień 4 minuty temu, DARKOFF napisał: Zmień jubilera. Ja tam bym chciał namiar na takiego 2 Cytuj
tomgalis Napisano 23 Kwiecień Autor Napisano 23 Kwiecień Darkoff dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam Cytuj
Landszaft Napisano 11 Maj Napisano 11 Maj to jest pierwsze historyczne złoto które się utlenia !!!!. Prawdopodobnie gleba nasączona wodą królewską !!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi