Betu Napisano 19 Marzec 2024 Napisano 19 Marzec 2024 Czy to jest komuś znane? Po co z tyłu igła, jeżeli ma oczko do wieszania, czy ja to źle widzę?
0 sqr Napisano 19 Marzec 2024 Napisano 19 Marzec 2024 To chyba część czegoś większego, ale to tylko moje przypuszczenia... 1 1
0 hipolit-O4 Napisano 19 Marzec 2024 Napisano 19 Marzec 2024 Wojskowe czapki miały po bokach podobne ozdoby z których zwisały łańcuszki.
0 mensguth6 Napisano 19 Marzec 2024 Napisano 19 Marzec 2024 Mam identyczny . I też się zastanawiałem o co kaman z tym uszkiem i drucikiem :)
0 Betu Napisano 19 Marzec 2024 Autor Napisano 19 Marzec 2024 Dodam że na tym polu i niedaleko obok znalazłem dwa pruskie guziki, może to ma jakieś powiązanie z mundurem? Jakby to była jakaś ozdoba.
0 karpik Napisano 19 Marzec 2024 Napisano 19 Marzec 2024 (edytowane) Godzinę temu, sqr napisał: To chyba część czegoś większego, ale to tylko moje przypuszczenia... Też tak myślę. Np. ozdoba stroju z którego zwisały arabskie moniaki, które się walają u nas Edytowane 19 Marzec 2024 przez karpik 1
Pytanie
Betu
Czy to jest komuś znane?
Po co z tyłu igła, jeżeli ma oczko do wieszania, czy ja to źle widzę?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi