Betu Napisano 19 Marzec Share Napisano 19 Marzec Czy to jest komuś znane? Po co z tyłu igła, jeżeli ma oczko do wieszania, czy ja to źle widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 sqr Napisano 19 Marzec Share Napisano 19 Marzec To chyba część czegoś większego, ale to tylko moje przypuszczenia... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 hipolit-O4 Napisano 19 Marzec Share Napisano 19 Marzec Wojskowe czapki miały po bokach podobne ozdoby z których zwisały łańcuszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 mensguth6 Napisano 19 Marzec Share Napisano 19 Marzec Mam identyczny . I też się zastanawiałem o co kaman z tym uszkiem i drucikiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Betu Napisano 19 Marzec Autor Share Napisano 19 Marzec Dodam że na tym polu i niedaleko obok znalazłem dwa pruskie guziki, może to ma jakieś powiązanie z mundurem? Jakby to była jakaś ozdoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 19 Marzec Share Napisano 19 Marzec (edytowane) Godzinę temu, sqr napisał: To chyba część czegoś większego, ale to tylko moje przypuszczenia... Też tak myślę. Np. ozdoba stroju z którego zwisały arabskie moniaki, które się walają u nas Edytowane 19 Marzec przez karpik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Betu
Czy to jest komuś znane?
Po co z tyłu igła, jeżeli ma oczko do wieszania, czy ja to źle widzę?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi