kimax Napisano 17 Luty 2024 Napisano 17 Luty 2024 (edytowane) W pobliżu są 2 bunkry. Edytowane 17 Luty 2024 przez kimax
0 kimax Napisano 17 Luty 2024 Autor Napisano 17 Luty 2024 6 minutes ago, bjar_1 napisał: Weź to pokaż bez tego kolorowego podkładu.
0 kimax Napisano 17 Luty 2024 Autor Napisano 17 Luty 2024 18 minutes ago, karpik napisał: A nie koryto strumyka? nie wiem jeszcze tam nie byłem, planuje się tam jutro wybrać i właśnie się zastanawiałem co to a w pobliżu są 2 bunkry ale może to być też jakiś strumyk nie wiem
0 Landszaft Napisano 17 Luty 2024 Napisano 17 Luty 2024 raczej okopy , ale się nie zdziw jak w terenie to będzie zagłebienie na 20-40 cm . W Szczecinie chłopcy brali świdry ręczne do sadzenia drzew i robili w okopie dziurę sondażowa o średnicy 10 cm i głęboką na 1,5 metra, po czym wpuszczali na lince włączonego pinpointera czy na dnie jest żelastwo. Jak pinpointer wył to znak że trzeba rozkopać okop bo na dnie są fanty , i czasami z co poniektórych rozkopań ładne fanty z dna wyciągali.
0 kimax Napisano 17 Luty 2024 Autor Napisano 17 Luty 2024 18 minutes ago, Landszaft napisał: raczej okopy , ale się nie zdziw jak w terenie to będzie zagłebienie na 20-40 cm . W Szczecinie chłopcy brali świdry ręczne do sadzenia drzew i robili w okopie dziurę sondażowa o średnicy 10 cm i głęboką na 1,5 metra, po czym wpuszczali na lince włączonego pinpointera czy na dnie jest żelastwo. Jak pinpointer wył to znak że trzeba rozkopać okop bo na dnie są fanty , i czasami z co poniektórych rozkopań ładne fanty z dna wyciągali. Dzięki za profesjonalną odpowiedź
0 bryan100 Napisano 18 Luty 2024 Napisano 18 Luty 2024 20 godzin temu, Landszaft napisał: raczej okopy , ale się nie zdziw jak w terenie to będzie zagłebienie na 20-40 cm . W Szczecinie chłopcy brali świdry ręczne do sadzenia drzew i robili w okopie dziurę sondażowa o średnicy 10 cm i głęboką na 1,5 metra, po czym wpuszczali na lince włączonego pinpointera czy na dnie jest żelastwo. Jak pinpointer wył to znak że trzeba rozkopać okop bo na dnie są fanty , i czasami z co poniektórych rozkopań ładne fanty z dna wyciągali. Land ale jak by dobrze poszukał to wszystko znajdzie w necie przecie;p Lenistwo okropne;p
0 kimax Napisano 18 Luty 2024 Autor Napisano 18 Luty 2024 2 hours ago, bryan100 napisał: Land ale jak by dobrze poszukał to wszystko znajdzie w necie przecie;p Lenistwo okropne;p Po to chyba jest te forum.
0 bryan100 Napisano 18 Luty 2024 Napisano 18 Luty 2024 40 minut temu, kimax napisał: Po to chyba jest te forum. Też tak uważam.
Pytanie
kimax
W pobliżu są 2 bunkry.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi