Skocz do zawartości
  • 0

czy to linia okopów?

Pytanie

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Napisano
18 minutes ago, karpik napisał:

A nie koryto strumyka?

nie wiem jeszcze tam nie byłem, planuje się tam jutro wybrać i właśnie się zastanawiałem co to a w pobliżu są 2 bunkry ale może to być też jakiś strumyk nie wiem

• 0
Napisano

raczej okopy , ale się nie zdziw jak w terenie to będzie zagłebienie na 20-40 cm . W Szczecinie chłopcy brali świdry ręczne  do sadzenia drzew i robili w okopie dziurę sondażowa o średnicy 10 cm i głęboką na 1,5 metra, po czym wpuszczali na lince włączonego pinpointera czy na dnie jest żelastwo. Jak pinpointer wył to znak że trzeba rozkopać okop bo na dnie są fanty , i czasami z co poniektórych rozkopań ładne fanty z dna wyciągali.

• 0
Napisano
18 minutes ago, Landszaft napisał:

raczej okopy , ale się nie zdziw jak w terenie to będzie zagłebienie na 20-40 cm . W Szczecinie chłopcy brali świdry ręczne  do sadzenia drzew i robili w okopie dziurę sondażowa o średnicy 10 cm i głęboką na 1,5 metra, po czym wpuszczali na lince włączonego pinpointera czy na dnie jest żelastwo. Jak pinpointer wył to znak że trzeba rozkopać okop bo na dnie są fanty , i czasami z co poniektórych rozkopań ładne fanty z dna wyciągali.

Dzięki za profesjonalną odpowiedź

• 0
Napisano
20 godzin temu, Landszaft napisał:

Land ale jak by dobrze poszukał to wszystko znajdzie w necie przecie;p

Lenistwo okropne;p

• 0
Napisano
2 hours ago, bryan100 napisał:

Land ale jak by dobrze poszukał to wszystko znajdzie w necie przecie;p

Lenistwo okropne;p

Po to chyba jest te forum.