Marioxr2i Napisano 20 Styczeń Share Napisano 20 Styczeń Proszę o pomoc w intentyfikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 20 Styczeń Share Napisano 20 Styczeń Proponuje obiektyw google. Obie monety znajdziesz w 5 sek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozu Napisano 23 Styczeń Share Napisano 23 Styczeń Marioxr2, myślę że należy podziękować karpikowi za pomoc w identyfikacji tych monet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń 7 godzin temu, zozu napisał: Marioxr2, myślę że należy podziękować karpikowi za pomoc w identyfikacji tych monet. Jeżeli to sarkazm, to nie trzeba. Jeżeli nie, to też nie trzeba Przynajmniej połowę rzeczy wrzucanych na forum, można znaleźć w ten sposób. Wędkę, nie rybę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń 3 godziny temu, karpik napisał: Wędkę, nie rybę... Popieram! Szkoda, że ciężko ludziom się teraz wysilić mając tyle i takich narzędzi ogólnodostępnych... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedco Express Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń 58 minut temu, bialawy napisał: Popieram! Szkoda, że ciężko ludziom się teraz wysilić mając tyle i takich narzędzi ogólnodostępnych... Pozdro Tak jest ! Lenistwo inaczej tego nie można nazwać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozu Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń W porządku, nie było tematu. Dziękuję za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marioxr2i Napisano 24 Styczeń Autor Share Napisano 24 Styczeń Dziękuję ale od razu mnie sprowadziliscie do narożnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marioxr2i Napisano 24 Styczeń Autor Share Napisano 24 Styczeń Komentarz przyjąłem na klatę spróbujcie sił na pierwszej rzeczy co dodałem po zarejestrowaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń 13 minut temu, Marioxr2i napisał: Dziękuję ale od razu mnie sprowadziliscie do narożnika Nie było tam żadnej złośliwości z mojej strony. I tak podałem temat w przystępny sposób. Gdybyś był tu, jak jeszcze Kopijnik się udzielał, to wolałabyś zanieść pierścień do Mordoru, niż przebyć jego questy naprowadzające. Wnioskuję, że znalazłeś co to za monety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń Poziom tego forum dobija dna! Jaki sens ma istnienie tego działu, skoro wszystko ma się opierać na Google? Wykaż się jeden z drugim cwaniaku i odpowiedz ma zadane pytanie! Żałosne jest podejście człowieka, do człowieka na tym forum, takie to polskie niestety... I to wzajemne klepanie się po ramionach... Dramat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń 3 minuty temu, sqr napisał: Poziom tego forum dobija dna! Jaki sens ma istnienie tego działu, skoro wszystko ma się opierać na Google? Wykaż się jeden z drugim cwaniaku i odpowiedz ma zadane pytanie! Żałosne jest podejście człowieka, do człowieka na tym forum, takie to polskie niestety... I to wzajemne klepanie się po ramionach... Dramat! Poniekąd rozumiem Twoje rozgoryczenie. Widziałeś pewnie miliony monet i masz ogromną wiedzę w temacie. Chylę czoła. Niestety taka "cena postępu". Mam udawać, że się znam i wrzucać linki? Na pocieszenie napiszę, że w monetach jest tyle "szczegółów", że zawsze będzie potrzebne spojrzenie i potwierdzenie fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi