bialawy Napisano 13 Listopad 2023 Napisano 13 Listopad 2023 (edytowane) Witam. Takie coś wpadło mi w ręce ostatnio, a przez to że ma wybity numer od razu skojarzyło mi się z militarką. Może komuś się z czymś skojarzy? Wymiary 6x2.5cm, a haki odgięte na 1cm. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Edytowane 13 Listopad 2023 przez bialawy
0 Landszaft Napisano 13 Listopad 2023 Napisano 13 Listopad 2023 a może to okucie lotnicze z latających fortepianów , czyli szmaciano-drewnianych letadeł.
0 hipolit-O4 Napisano 13 Listopad 2023 Napisano 13 Listopad 2023 Część zegara pomiarowego? Może manometru?
0 bialawy Napisano 13 Listopad 2023 Autor Napisano 13 Listopad 2023 Że co proszę? Tutaj jeden miszczu sugeruje fortepiany latające, drugi miszcz zegary pomiarowe... Nie ogarniam! Tak różne kierunki, że aż oczy wyjszli z orbit. Może ktoś jeszcze dorzuci trzeci trop zupełnie odmienny... Pozdrawiam
0 bialawy Napisano 15 Listopad 2023 Autor Napisano 15 Listopad 2023 A teraz na poważnie... Odnośnie okucia z latających fortepianów jeszcze można byłoby sobie jakoś to wyobrazić w szczególności że w okolicy pełno pierwszowojennych łusek, "czubków" i kulek szrapnelowych... Ale w żaden sposób nie mogę tego wpasować w zegar pomiarowy czy manometr... Ale się domyślam, że kolega ma jakieś podstawy żeby tak twierdzić. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
Pytanie
bialawy
Witam. Takie coś wpadło mi w ręce ostatnio, a przez to że ma wybity numer od razu skojarzyło mi się z militarką. Może komuś się z czymś skojarzy? Wymiary 6x2.5cm, a haki odgięte na 1cm.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi