kazioW24 Napisano 28 Sierpień 2023 Napisano 28 Sierpień 2023 Ktoś podpowie co to znaczy blaszka prostokątna z otworem z nierdzewki,nie ma szans na zdjęcie bo jestem pozadomem a nie wiem jaki dodać fotkę z sms
kazioW24 Napisano 8 Wrzesień 2023 Autor Napisano 8 Wrzesień 2023 Na PFE Arek odczytał Tiegenhof Reparatur Abteilung
bjar_1 Napisano 8 Wrzesień 2023 Napisano 8 Wrzesień 2023 Może, a może nie. Nie ma pewności, że Tiegenhof.
toyotomi Napisano 8 Wrzesień 2023 Napisano 8 Wrzesień 2023 Czołem Waszmościom. 3 godziny temu, kazioW24 napisał: Tiegenhof Reparatur Abteilung Tiegenhof dla skrótu "T.Hof", w połączeniu z "Reparatur Abteilung" - zbyt odległa konotacja, albowiem to miasto - Nowy Dwór Gdański. Dla "Reparatur Abteilung" - odpowiednie będą skróty dotyczące firm, przedsiębiorstw, lub konkretnych jednostek organizacyjnych. Np. "T.Hof" = Tempelhof - i tutaj "Rep.Abt." - pasuje. (bo Tempelhof ma co reparować i potrzebny im taki abteilung, a że gratów mają dużo, to i wysoki numer) Rzecz jasna, to tylko przykład. Pod skrót "T.Hof" można podkleić dużo. pzdr. stani
kazioW24 Napisano 8 Wrzesień 2023 Autor Napisano 8 Wrzesień 2023 Tyle że rejon podjęcia pasuje do Tiegenhof, a wychodzą tam część samochodowy i pancerne,więc jest to prawdopodobne.
kazioW24 Napisano 28 Sierpień 2023 Autor Napisano 28 Sierpień 2023 To prostokątna blaszka u góry jest wybite T.Hof a na dole RetAbt przed napisem jest otwór i ścięte rogi pod sosem za napisami jest nr bity w poprzez 27319 i tak samoscieterogi blaszki pod skosem. Chyba ze dasz nr te. to ci wysle fotke.l
bjar_1 Napisano 28 Sierpień 2023 Napisano 28 Sierpień 2023 Ale chyba się aż tak nie pali? Wrócisz to wstawisz.
kazioW24 Napisano 28 Sierpień 2023 Autor Napisano 28 Sierpień 2023 A bez fotki się nie to skruty a ja będę dopiero 3.09 na adresie, T to hyba Totenkopf blaszka z mierzeja, nie wiem co znaczy Hof.
bjar_1 Napisano 2 Wrzesień 2023 Napisano 2 Wrzesień 2023 Reparaturabteilung? Blaszka od kluczy , może do samochodu lub motocykla.
kazioW24 Napisano 2 Wrzesień 2023 Autor Napisano 2 Wrzesień 2023 Czyli dodanie zdjęcia i tak nic nie dało bo nadal nic nie wiadomo tylko znaki zapytania, nikt nie potrafi tego zidentyfikować i odczytać?
Pytanie
kazioW24
Ktoś podpowie co to znaczy blaszka prostokątna z otworem z nierdzewki,nie ma szans na zdjęcie bo jestem pozadomem a nie wiem jaki dodać fotkę z sms
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.