kazioW24 Napisano 28 Sierpień 2023 Share Napisano 28 Sierpień 2023 Ktoś podpowie co to znaczy blaszka prostokątna z otworem z nierdzewki,nie ma szans na zdjęcie bo jestem pozadomem a nie wiem jaki dodać fotkę z sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 28 Sierpień 2023 Share Napisano 28 Sierpień 2023 Daj zdjęcie, jak wrócisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 28 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2023 To prostokątna blaszka u góry jest wybite T.Hof a na dole RetAbt przed napisem jest otwór i ścięte rogi pod sosem za napisami jest nr bity w poprzez 27319 i tak samoscieterogi blaszki pod skosem. Chyba ze dasz nr te. to ci wysle fotke.l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 28 Sierpień 2023 Share Napisano 28 Sierpień 2023 Ale chyba się aż tak nie pali? Wrócisz to wstawisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 28 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2023 A bez fotki się nie to skruty a ja będę dopiero 3.09 na adresie, T to hyba Totenkopf blaszka z mierzeja, nie wiem co znaczy Hof. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 28 Sierpień 2023 Share Napisano 28 Sierpień 2023 No to poczekamy do tego trzeciego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 2 Wrzesień 2023 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2023 Ok jest foto i co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 2 Wrzesień 2023 Share Napisano 2 Wrzesień 2023 Reparaturabteilung? Blaszka od kluczy , może do samochodu lub motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 2 Wrzesień 2023 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2023 Ok a T.Hof co znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 2 Wrzesień 2023 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2023 Czyli dodanie zdjęcia i tak nic nie dało bo nadal nic nie wiadomo tylko znaki zapytania, nikt nie potrafi tego zidentyfikować i odczytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 8 Wrzesień 2023 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2023 Na PFE Arek odczytał Tiegenhof Reparatur Abteilung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 8 Wrzesień 2023 Share Napisano 8 Wrzesień 2023 Może, a może nie. Nie ma pewności, że Tiegenhof. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toyotomi Napisano 8 Wrzesień 2023 Share Napisano 8 Wrzesień 2023 Czołem Waszmościom. 3 godziny temu, kazioW24 napisał: Tiegenhof Reparatur Abteilung Tiegenhof dla skrótu "T.Hof", w połączeniu z "Reparatur Abteilung" - zbyt odległa konotacja, albowiem to miasto - Nowy Dwór Gdański. Dla "Reparatur Abteilung" - odpowiednie będą skróty dotyczące firm, przedsiębiorstw, lub konkretnych jednostek organizacyjnych. Np. "T.Hof" = Tempelhof - i tutaj "Rep.Abt." - pasuje. (bo Tempelhof ma co reparować i potrzebny im taki abteilung, a że gratów mają dużo, to i wysoki numer) Rzecz jasna, to tylko przykład. Pod skrót "T.Hof" można podkleić dużo. pzdr. stani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 8 Wrzesień 2023 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2023 Tyle że rejon podjęcia pasuje do Tiegenhof, a wychodzą tam część samochodowy i pancerne,więc jest to prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kazioW24
Ktoś podpowie co to znaczy blaszka prostokątna z otworem z nierdzewki,nie ma szans na zdjęcie bo jestem pozadomem a nie wiem jaki dodać fotkę z sms
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi