Tyr Napisano 12 Lipiec Share Napisano 12 Lipiec Krąpik jesteś raczej nieobeznany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Lipiec Share Napisano 12 Lipiec Sam jesteś bisex 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 12 Lipiec Share Napisano 12 Lipiec 14 minut temu, karpik napisał: Cypis - to jest jakieś troll- konto któregoś z tutejszych wyznawców. Jak ktoś zaczyna pokazywać złodziejstwo i nicość piss to to się pojawia, niby ładu i regulaminu szukać, połączone z konfiturzeniem do administracji. Prosiłem cię żebyś się trzymał z daleka Jeśli nie potrafisz, to dla mnie znak że masz taki sam bajzel we łbie jak ten debil cypis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Lipiec Share Napisano 12 Lipiec 1 minutę temu, Der Panzerfahrer napisał: Prosiłem cię żebyś się trzymał z daleka Już ci pisałem. Wali mnie co chcesz. Nie jesteś obiektywny, więc z automatu nie masz prawa tu moralizować i ustawiać ludzi. Zniknij, przepadnij. Nic tu się bez ciebie nie zmieni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 12 Lipiec Share Napisano 12 Lipiec 3 minuty temu, karpik napisał: Już ci pisałem. Wali mnie co chcesz. Nie jesteś obiektywny, więc z automatu nie masz prawa tu moralizować i ustawiać ludzi. Zniknij, przepadnij. Nic tu się bez ciebie nie zmieni. Wal się z twoją poliytyką tutaj... guzik mnie obchodzą twoje zafajdane poglądy Co wniosłeś tutaj oprócz kopiowanych filmików z x-sa, nic nie wiesz nic nie umiesz i masz tylko wielkie mniemanie o sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Lipiec Share Napisano 12 Lipiec 9 minut temu, Der Panzerfahrer napisał: guzik mnie obchodzą twoje zafajdane poglądy Kłamiesz - troll- konto odpalasz właśnie tylko wtedy gdy nie podobają ci się czyjeś poglądy. 11 minut temu, Der Panzerfahrer napisał: Co wniosłeś tutaj oprócz kopiowanych filmików z x-sa, nic nie wiesz nic nie umiesz Gówno wiesz- nie mam konta na x i nigdy nie zamieściłem tu filmu stamtąd. Dałem może parę linków. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 12 Lipiec Share Napisano 12 Lipiec 1 minutę temu, karpik napisał: Kłamiesz - troll- konto odpalasz właśnie tylko wtedy gdy nie podobają ci się czyjeś poglądy. Gówno wiesz- nie mam konta na x i nigdy nie zamieściłem tu filmu stamtąd. Dałem może parę linków. I co to to ma do rzeczy... tylko tyle, że nic nie wiesz i o niczym nie masz pojęcia Na konto wchodzę kiedy mam ochotę albo jak ktoŝ jak tyalbo tobie podobni robią tu polityczny chlew I tak jak wczeŝniej mówiłem, tylko kloaka i łajno masz jako argumenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Lipiec Share Napisano 12 Lipiec Kończę. Nudny jesteś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 12 Lipiec Share Napisano 12 Lipiec Panzer... Te "nasze", forumowe enteligenty", z otwartymi umysłami- znaczy zwietrzałymi i przeterminowanymi łbami, nie mają pojęcia o czym mówią i jakie konsekwencje ta ich niewiedza przyniesie... Ty znasz to z autopsji... ale i tak nie przemówisz, lewackim aktywiszam... Gubię się w tych odmianach... Trzeba gostków poprosić o ich interpretację jak się do nich zwracać;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 12 Lipiec Share Napisano 12 Lipiec Teraz, karpik napisał: Kończę. Nudny jesteś. No tak... boli... nie masz nic nie masz konkretnego jako argument więc zwijasz zabawki i zmykasz z piaskownicy... nic nowego 2 minuty temu, karpik napisał: Kończę. Nudny jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 12 Lipiec Share Napisano 12 Lipiec 3 minuty temu, Tyr napisał: Panzer... Te "nasze", forumowe enteligenty", z otwartymi umysłami- znaczy zwietrzałymi i przeterminowanymi łbami, nie mają pojęcia o czym mówią i jakie konsekwencje ta ich niewiedza przyniesie... Ty znasz to z autopsji... ale i tak nie przemówisz, lewackim aktywiszam... Gubię się w tych odmianach... Trzeba gostków poprosić o ich interpretację jak się do nich zwracać;) Tyr... ty wiesz co i jak Mnie tylko szlag trafia jak dwa albo trzy barany myślą, że to forum to ich prywatny folwark. Pisałem Ci co i jak i jakoś patrzę na to wszystko trochę inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Lipiec Share Napisano 12 Lipiec Świeży, wiedzący co mówi prawicowy aktywista. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 12 Lipiec Share Napisano 12 Lipiec 8 minut temu, karpik napisał: Kończę. Nudny jesteś. ty jesteś ciekawy i to bardzo...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi