Der Panzerfahrer Napisano 12 Lipiec 2024 Napisano 12 Lipiec 2024 14 minut temu, karpik napisał: Cypis - to jest jakieś troll- konto któregoś z tutejszych wyznawców. Jak ktoś zaczyna pokazywać złodziejstwo i nicość piss to to się pojawia, niby ładu i regulaminu szukać, połączone z konfiturzeniem do administracji. Prosiłem cię żebyś się trzymał z daleka Jeśli nie potrafisz, to dla mnie znak że masz taki sam bajzel we łbie jak ten debil cypis
karpik Napisano 12 Lipiec 2024 Napisano 12 Lipiec 2024 1 minutę temu, Der Panzerfahrer napisał: Prosiłem cię żebyś się trzymał z daleka Już ci pisałem. Wali mnie co chcesz. Nie jesteś obiektywny, więc z automatu nie masz prawa tu moralizować i ustawiać ludzi. Zniknij, przepadnij. Nic tu się bez ciebie nie zmieni. 1
Der Panzerfahrer Napisano 12 Lipiec 2024 Napisano 12 Lipiec 2024 3 minuty temu, karpik napisał: Już ci pisałem. Wali mnie co chcesz. Nie jesteś obiektywny, więc z automatu nie masz prawa tu moralizować i ustawiać ludzi. Zniknij, przepadnij. Nic tu się bez ciebie nie zmieni. Wal się z twoją poliytyką tutaj... guzik mnie obchodzą twoje zafajdane poglądy Co wniosłeś tutaj oprócz kopiowanych filmików z x-sa, nic nie wiesz nic nie umiesz i masz tylko wielkie mniemanie o sobie
karpik Napisano 12 Lipiec 2024 Napisano 12 Lipiec 2024 9 minut temu, Der Panzerfahrer napisał: guzik mnie obchodzą twoje zafajdane poglądy Kłamiesz - troll- konto odpalasz właśnie tylko wtedy gdy nie podobają ci się czyjeś poglądy. 11 minut temu, Der Panzerfahrer napisał: Co wniosłeś tutaj oprócz kopiowanych filmików z x-sa, nic nie wiesz nic nie umiesz Gówno wiesz- nie mam konta na x i nigdy nie zamieściłem tu filmu stamtąd. Dałem może parę linków. 1
Der Panzerfahrer Napisano 12 Lipiec 2024 Napisano 12 Lipiec 2024 1 minutę temu, karpik napisał: Kłamiesz - troll- konto odpalasz właśnie tylko wtedy gdy nie podobają ci się czyjeś poglądy. Gówno wiesz- nie mam konta na x i nigdy nie zamieściłem tu filmu stamtąd. Dałem może parę linków. I co to to ma do rzeczy... tylko tyle, że nic nie wiesz i o niczym nie masz pojęcia Na konto wchodzę kiedy mam ochotę albo jak ktoŝ jak tyalbo tobie podobni robią tu polityczny chlew I tak jak wczeŝniej mówiłem, tylko kloaka i łajno masz jako argumenty
Tyr Napisano 12 Lipiec 2024 Napisano 12 Lipiec 2024 Panzer... Te "nasze", forumowe enteligenty", z otwartymi umysłami- znaczy zwietrzałymi i przeterminowanymi łbami, nie mają pojęcia o czym mówią i jakie konsekwencje ta ich niewiedza przyniesie... Ty znasz to z autopsji... ale i tak nie przemówisz, lewackim aktywiszam... Gubię się w tych odmianach... Trzeba gostków poprosić o ich interpretację jak się do nich zwracać;)
Der Panzerfahrer Napisano 12 Lipiec 2024 Napisano 12 Lipiec 2024 Teraz, karpik napisał: Kończę. Nudny jesteś. No tak... boli... nie masz nic nie masz konkretnego jako argument więc zwijasz zabawki i zmykasz z piaskownicy... nic nowego 2 minuty temu, karpik napisał: Kończę. Nudny jesteś.
Der Panzerfahrer Napisano 12 Lipiec 2024 Napisano 12 Lipiec 2024 3 minuty temu, Tyr napisał: Panzer... Te "nasze", forumowe enteligenty", z otwartymi umysłami- znaczy zwietrzałymi i przeterminowanymi łbami, nie mają pojęcia o czym mówią i jakie konsekwencje ta ich niewiedza przyniesie... Ty znasz to z autopsji... ale i tak nie przemówisz, lewackim aktywiszam... Gubię się w tych odmianach... Trzeba gostków poprosić o ich interpretację jak się do nich zwracać;) Tyr... ty wiesz co i jak Mnie tylko szlag trafia jak dwa albo trzy barany myślą, że to forum to ich prywatny folwark. Pisałem Ci co i jak i jakoś patrzę na to wszystko trochę inaczej
karpik Napisano 12 Lipiec 2024 Napisano 12 Lipiec 2024 Świeży, wiedzący co mówi prawicowy aktywista. 1
Tyr Napisano 12 Lipiec 2024 Napisano 12 Lipiec 2024 8 minut temu, karpik napisał: Kończę. Nudny jesteś. ty jesteś ciekawy i to bardzo...;)
Rekomendowane odpowiedzi