Biglebowski Napisano 25 Styczeń 2023 Share Napisano 25 Styczeń 2023 Kupilem w Ukrainie taki oto sygnet . Jaka moze byc jego historia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Biglebowski Napisano 26 Styczeń 2023 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2023 (edytowane) z ktorej strony to slabo wyglada ? masz konkretny przyklad (na ukrainie robia takie cuda) ? . na Ukrainiue maja tez detektory metalu i duzo miejsca na szukanie skarbow. Sygnet pochodzi z kolekcji pasjonaty ktorego znaleziska to glownie oboekty z metalu z II wojny swiatowej i carskiej Rosji . Edytowane 26 Styczeń 2023 przez Biglebowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Biglebowski Napisano 26 Styczeń 2023 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2023 18 hours ago, bjar_1 said: Słabo to wygląda, zapewne współczesna kopia. Na Ukrainie robią obecnie takie cuda. zapytam jeszcze raz bo quotujesz cos o co nie pytalem. potrafisz metytorycznie uzasadnic z " ktorej strony to slabo wyglada " . po czym wnosisz , ze jest to "zapewne wspolczesna kopia" i czy masz jakis konkretny przyklad "robienia takich cudow na ukrainie" czy tylko tak sobie na pusto komentujes bo nic innego do roboty noie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Biglebowski Napisano 26 Styczeń 2023 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2023 12 minutes ago, bjar_1 said: Wcisnęli ci lipę i tyle. Trafiłeś w sedno, co nie zmienia faktu, że możesz ten sygnet wywalić do wiadra ze złomem. lipa "fachowcu" sprzedala sie juz na na aukcji za £260 ;) ale doceniam twoja expertyze lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 26 Styczeń 2023 Share Napisano 26 Styczeń 2023 Oryginały sprzedają się ze 2600E. Ale tak to jest, jak się kupuje lipy od rodziny w Donbasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toyotomi Napisano 26 Styczeń 2023 Share Napisano 26 Styczeń 2023 Czołem Waszmościom. Niema się co uruchamiać. Zwyczajna - postarzona - lutowana "wytłoczka" - okolice lat 70-tych XX w. Obecnie można takie nabyć za ok. 100 zł. polskich - jeszcze nie postarzone. 8 minut temu, Biglebowski napisał: sprzedala sie juz na na aukcji za £260 Dobra przebitka, bo to - praktycznie - wartość złomu metali kolorowych. (a kupującemu wyrosło poroże) pzdr. stani 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Biglebowski Napisano 26 Styczeń 2023 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2023 6 minutes ago, toyotomi said: Czołem Waszmościom. Niema się co uruchamiać. Zwyczajna - postarzona - lutowana "wytłoczka" - okolice lat 70-tych XX w. Obecnie można takie nabyć za ok. 100 zł. polskich - jeszcze nie postarzone. teraz juz wiesz jak wygladal oryginal twojej wytlaczanki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toyotomi Napisano 26 Styczeń 2023 Share Napisano 26 Styczeń 2023 Czołem. 4 godziny temu, Biglebowski napisał: teraz juz wiesz jak wygladal oryginal twojej wytlaczanki ;) Wiem znacznie więcej. Jeżeli wcisnąłeś, ten "sygnet" kupującemu - jako oryginał - to jesteś oszustem. I tyle - reszta jest milczeniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Erih Napisano 26 Styczeń 2023 Share Napisano 26 Styczeń 2023 O. Miałem taki. Gdzieś około 1984 zamieniłem na kolczatkę z porządnymi, mosiężnymi ćwiekami. Ktoś pamięta jak się takie opaski nabijane ćwiekami zakładane na nadgarstek nazywały? Mnie wyleciało z pamięci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 beny Napisano 18 Grudzień 2023 Share Napisano 18 Grudzień 2023 On 1/26/2023 at 5:48 PM, Erih said: Ktoś pamięta jak się takie opaski nabijane ćwiekami zakładane na nadgarstek nazywały? My nazywalismy je "pieszczochy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-1 bjar_1 Napisano 25 Styczeń 2023 Share Napisano 25 Styczeń 2023 Słabo to wygląda, zapewne współczesna kopia. Na Ukrainie robią obecnie takie cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-1 bjar_1 Napisano 26 Styczeń 2023 Share Napisano 26 Styczeń 2023 Teraz, Biglebowski napisał: na Ukrainiue maja tez detektory metalu i duzo miejsca na szukanie skarbow. No to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-1 bjar_1 Napisano 26 Styczeń 2023 Share Napisano 26 Styczeń 2023 Wcisnęli ci lipę i tyle. Teraz, Biglebowski napisał: czy tylko tak sobie na pusto komentujes bo nic innego do roboty noie masz Trafiłeś w sedno, co nie zmienia faktu, że możesz ten sygnet wywalić do wiadra ze złomem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Biglebowski
Kupilem w Ukrainie taki oto sygnet . Jaka moze byc jego historia ?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi