Biglebowski Napisano 25 Styczeń 2023 Napisano 25 Styczeń 2023 Kupilem w Ukrainie taki oto sygnet . Jaka moze byc jego historia ? Cytuj
0 Biglebowski Napisano 26 Styczeń 2023 Autor Napisano 26 Styczeń 2023 (edytowane) z ktorej strony to slabo wyglada ? masz konkretny przyklad (na ukrainie robia takie cuda) ? . na Ukrainiue maja tez detektory metalu i duzo miejsca na szukanie skarbow. Sygnet pochodzi z kolekcji pasjonaty ktorego znaleziska to glownie oboekty z metalu z II wojny swiatowej i carskiej Rosji . Edytowane 26 Styczeń 2023 przez Biglebowski Cytuj
0 Biglebowski Napisano 26 Styczeń 2023 Autor Napisano 26 Styczeń 2023 18 hours ago, bjar_1 said: Słabo to wygląda, zapewne współczesna kopia. Na Ukrainie robią obecnie takie cuda. zapytam jeszcze raz bo quotujesz cos o co nie pytalem. potrafisz metytorycznie uzasadnic z " ktorej strony to slabo wyglada " . po czym wnosisz , ze jest to "zapewne wspolczesna kopia" i czy masz jakis konkretny przyklad "robienia takich cudow na ukrainie" czy tylko tak sobie na pusto komentujes bo nic innego do roboty noie masz Cytuj
0 Biglebowski Napisano 26 Styczeń 2023 Autor Napisano 26 Styczeń 2023 12 minutes ago, bjar_1 said: Wcisnęli ci lipę i tyle. Trafiłeś w sedno, co nie zmienia faktu, że możesz ten sygnet wywalić do wiadra ze złomem. lipa "fachowcu" sprzedala sie juz na na aukcji za £260 ;) ale doceniam twoja expertyze lol Cytuj
0 bjar_1 Napisano 26 Styczeń 2023 Napisano 26 Styczeń 2023 Oryginały sprzedają się ze 2600E. Ale tak to jest, jak się kupuje lipy od rodziny w Donbasie. Cytuj
0 toyotomi Napisano 26 Styczeń 2023 Napisano 26 Styczeń 2023 Czołem Waszmościom. Niema się co uruchamiać. Zwyczajna - postarzona - lutowana "wytłoczka" - okolice lat 70-tych XX w. Obecnie można takie nabyć za ok. 100 zł. polskich - jeszcze nie postarzone. 8 minut temu, Biglebowski napisał: sprzedala sie juz na na aukcji za £260 Dobra przebitka, bo to - praktycznie - wartość złomu metali kolorowych. (a kupującemu wyrosło poroże) pzdr. stani 2 1 Cytuj
0 Biglebowski Napisano 26 Styczeń 2023 Autor Napisano 26 Styczeń 2023 6 minutes ago, toyotomi said: Czołem Waszmościom. Niema się co uruchamiać. Zwyczajna - postarzona - lutowana "wytłoczka" - okolice lat 70-tych XX w. Obecnie można takie nabyć za ok. 100 zł. polskich - jeszcze nie postarzone. teraz juz wiesz jak wygladal oryginal twojej wytlaczanki ;) Cytuj
0 toyotomi Napisano 26 Styczeń 2023 Napisano 26 Styczeń 2023 Czołem. 4 godziny temu, Biglebowski napisał: teraz juz wiesz jak wygladal oryginal twojej wytlaczanki ;) Wiem znacznie więcej. Jeżeli wcisnąłeś, ten "sygnet" kupującemu - jako oryginał - to jesteś oszustem. I tyle - reszta jest milczeniem. 1 Cytuj
0 Erih Napisano 26 Styczeń 2023 Napisano 26 Styczeń 2023 O. Miałem taki. Gdzieś około 1984 zamieniłem na kolczatkę z porządnymi, mosiężnymi ćwiekami. Ktoś pamięta jak się takie opaski nabijane ćwiekami zakładane na nadgarstek nazywały? Mnie wyleciało z pamięci... Cytuj
0 beny Napisano 18 Grudzień 2023 Napisano 18 Grudzień 2023 On 1/26/2023 at 5:48 PM, Erih said: Ktoś pamięta jak się takie opaski nabijane ćwiekami zakładane na nadgarstek nazywały? My nazywalismy je "pieszczochy" Cytuj
-1 bjar_1 Napisano 25 Styczeń 2023 Napisano 25 Styczeń 2023 Słabo to wygląda, zapewne współczesna kopia. Na Ukrainie robią obecnie takie cuda. Cytuj
-1 bjar_1 Napisano 26 Styczeń 2023 Napisano 26 Styczeń 2023 Teraz, Biglebowski napisał: na Ukrainiue maja tez detektory metalu i duzo miejsca na szukanie skarbow. No to dobrze. Cytuj
-1 bjar_1 Napisano 26 Styczeń 2023 Napisano 26 Styczeń 2023 Wcisnęli ci lipę i tyle. Teraz, Biglebowski napisał: czy tylko tak sobie na pusto komentujes bo nic innego do roboty noie masz Trafiłeś w sedno, co nie zmienia faktu, że możesz ten sygnet wywalić do wiadra ze złomem. 1 Cytuj
Pytanie
Biglebowski
Kupilem w Ukrainie taki oto sygnet . Jaka moze byc jego historia ?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi