woyta Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Napisano 16 Kwiecień 2004 Tydzień temu pobuszowałem po strychu byłej dużej firmy i znalazłem parę fantów. No może nie wojennych czy starszych, ale teraz już historycznych.Oto wspaniałe radio Pionier - na chodzie.pzdr woyta
woyta Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Napisano 16 Kwiecień 2004 No i to coś też znalazłem, niestety nie na chodzie, w środku rozleciane tryby. I pytanko co to jest, jakiś rodzaj kalkulatora, bodaj sumator?pzdr woyta
woyta Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Napisano 16 Kwiecień 2004 No i mój chyba najcenniejszy łup - piękny sztandar. Pytanko jak go wyczyścić z kurzu, czy zakonserwować.pzdr woyta
zelig Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 Fajna specjalizacja: buszowanie po strychach byłych firm.(i fajne gadżety :)Jesteś komornikiem?
sanshin Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 no no no kolego gratulacje piękne fanty.pzdrSanshin
mietek Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 Gratuluję, radio powojenne, mam takie na półce i działa!!!Dla mnie ważne, bo po moim dziadku....
mietek Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 Gratuluję, radio powojenne, mam takie na półce i działa!!!Dla mnie ważne, bo po moim dziadku....
bjar_1 Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 Mietek - witaj w klubie ;) Też mam takie radio po dziadku i też działa. Stoi w garażu i grając umila czas spędzany na czyszczeniu fantów :)pzdrbjar_1
kloki Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 a sztandar (jeśli mocny materiał, nie kruszy się) to najlepiej na mokro wymyć.
woyta Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Napisano 16 Kwiecień 2004 No to jeszcze dosłodzę :) takie madale też były i akt nadania. A z tym czyszczeniem na mokro sztandaru to się nie zgodzę.pzdr woyta
Pytanie
woyta
Tydzień temu pobuszowałem po strychu byłej dużej firmy i znalazłem parę fantów. No może nie wojennych czy starszych, ale teraz już historycznych.
Oto wspaniałe radio Pionier - na chodzie.
pzdr woyta
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.