woyta Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Tydzień temu pobuszowałem po strychu byłej dużej firmy i znalazłem parę fantów. No może nie wojennych czy starszych, ale teraz już historycznych.Oto wspaniałe radio Pionier - na chodzie.pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2004 No i to coś też znalazłem, niestety nie na chodzie, w środku rozleciane tryby. I pytanko co to jest, jakiś rodzaj kalkulatora, bodaj sumator?pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2004 No i mój chyba najcenniejszy łup - piękny sztandar. Pytanko jak go wyczyścić z kurzu, czy zakonserwować.pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Fajna specjalizacja: buszowanie po strychach byłych firm.(i fajne gadżety :)Jesteś komornikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 no no no kolego gratulacje piękne fanty.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Gratuluję, radio powojenne, mam takie na półce i działa!!!Dla mnie ważne, bo po moim dziadku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Gratuluję, radio powojenne, mam takie na półce i działa!!!Dla mnie ważne, bo po moim dziadku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Mietek - witaj w klubie ;) Też mam takie radio po dziadku i też działa. Stoi w garażu i grając umila czas spędzany na czyszczeniu fantów :)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 To drugie to jest kalkulator.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 a sztandar (jeśli mocny materiał, nie kruszy się) to najlepiej na mokro wymyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2004 No to jeszcze dosłodzę :) takie madale też były i akt nadania. A z tym czyszczeniem na mokro sztandaru to się nie zgodzę.pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
woyta
Tydzień temu pobuszowałem po strychu byłej dużej firmy i znalazłem parę fantów. No może nie wojennych czy starszych, ale teraz już historycznych.
Oto wspaniałe radio Pionier - na chodzie.
pzdr woyta
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.