kazioW24 Napisano 13 Październik 2022 Share Napisano 13 Październik 2022 Ktoś wie do czego to służy i jak się nazywa fachowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kee Napisano 14 Październik 2022 Share Napisano 14 Październik 2022 (edytowane) Pierwszy wydaje się być krokomierzem. Drugi to po prostu woltomierz Trzeci wygląda jak teodolit bez stojaka (o ile jest tam optyka) jak nie to może być mechanizm z teleskopu Ostatnie urządzenie to jakiś docisk ale nie mam na to pomysłu Edytowane 14 Październik 2022 przez Kee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 14 Październik 2022 Autor Share Napisano 14 Październik 2022 Pierwsze to na bank nie jest krokomierz ,drugie to woltomierz to widać ale do czego on służył u zegarmistrza ,kolejne wydaje się być osprzętem od tokarki luub frezarki na ostatnie nie mam nadal pojęcia. Wszystko jest po skasowanym zakładzie zegarmistrzowskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 14 Październik 2022 Autor Share Napisano 14 Październik 2022 Dennis właśnie nie bardzo krokomierz ,ja takiego nie znalazłem nie ma czegoś takiego ,to tylko jest podobne ale nigdzie nie ma z ta wajchą wystająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 14 Październik 2022 Autor Share Napisano 14 Październik 2022 wajcha oryginalna za pomocą jej przesuwa się wskazówki, ta blaszka możliwe że była dłuższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Erih Napisano 14 Październik 2022 Share Napisano 14 Październik 2022 Panowie, rozwiązanie jest proste. Na przedmiocie numer jeden, na tej wystającej wajsze, jest napisane :patent (krzyż szwajcarski) nr i dalej numer, na zdjęciach nie wiem jaki, widać tylko cyfrę 5. Myślę że mając numer patentu, łatwo można odszukać jakiego urządzenia/rozwiązania on dotyczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 16 Październik 2022 Autor Share Napisano 16 Październik 2022 Nr. patentu to No.5059 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kazioW24
Ktoś wie do czego to służy i jak się nazywa fachowo.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi