Gość Napisano 15 Kwiecień 2004 Share Napisano 15 Kwiecień 2004 Wymiary 10x5x3cm. Jest jakis maly wyswietlacz i klawiszki od 0 do 9. I jeszcze jakies 3 przyciski. Jest tez jakis przytarty napis SO?Y. Chyba da sie to otworzyc, ale czy nie wybuchnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 no Romel wzialeś na siebie wielką odpowiedzialność :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 a teraz kazdy bedzie umywal rączki od odpowiedzialnosci za ten czyn :P! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 To co posiadasz to najprawdopodobniej nic legalnego. W takim razie koniecznie udaj sie z tym do miejscowego konserwatora zabytkow. On na pewno pomoze i znajdzie odpowiednie muzeum. Moze nawet nagrode dostaniesz. Wartosc moze siegac kilku tysiecy zlotych, choc slyszalem o egzemplarzach za zlotowke. Chyba, ze jest to celownik laserowy lub dalmierz od Leoparda 2, wtedy mozesz zostac posadzony o kradziez mienia z Armii Polskiej. Wiec uwazaj! Powodzenia!Cz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Kwiecień 2004 Share Napisano 15 Kwiecień 2004 Wymiary 10x5x3cm. Jest jakis maly wyswietlacz i klawiszki od 0 do 9. I jeszcze jakies 3 przyciski. Jest tez jakis przytarty napis SO?Y. Chyba da sie to otworzyc, ale czy nie wybuchnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Ups... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 15 Kwiecień 2004 Share Napisano 15 Kwiecień 2004 Może kalkulator.. te przyciski by się zgadzały ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Kwiecień 2004 Share Napisano 15 Kwiecień 2004 SO?Y = SONY :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adler153 Napisano 15 Kwiecień 2004 Share Napisano 15 Kwiecień 2004 jak ruski to moze faktycznie wybuchnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 Edmund1 - czy nikt do mnie nie dzwonił na mój supertajny telefon który przypadkiem wpadł w twoje łapy??? :POdbierz jak zadzwonią ,a jak będą chcieli wódki to się rozłącz...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 15 Kwiecień 2004 Share Napisano 15 Kwiecień 2004 A nie wypadł ci Twój telefon z kieszeni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 15 Kwiecień 2004 Share Napisano 15 Kwiecień 2004 A w Japonii zdarzało się ,że wybuchały komórki ,serio mówie:) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 Po kilka razy dziennie dzwonia do mnie i pytaja sie ciagle o bjar_1 i o te przekleta wodke. Co ja mam im odpowiadac? Bo tej dzwoniacej rzeczy nie oddam. Raz nawet zadzwonila do mnie mila pani z 0800.... i mowila mi bardzo mile rzeczy. Sie zawstydzilem az.Ten bjar_1 to jakis bimbrownik czy jak? Zna go ktos blizej? Poradzcie cos!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 15 Kwiecień 2004 Share Napisano 15 Kwiecień 2004 Zmutowana genetycznie porcja rosołowa Knurra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 Kurde, wiec co to jest? Zaczelo to swiecic i dziwnie dzwonic. Myslalem, ze to juz koniec, ze nastapi wybuch, ale nagle uslyszalem glosny glos, ktory pytal czy jest bjar_1. Przestraszylem sie na maxa i pytanie jest nadal aktualne. Zastanawiam sie czy nie zakopac tego gleboko bo nagonilo mi stracha. Czy te rzeczy sa legalne? Czy trzeba miec na nie pozwolenie konserwatora zabytkow? Ile to moze byc warte jesli moze? Czy jest to jakas czesc czolgu?Dzieki za pomoc. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 A moze to należało do Talibów z miejscowości Klewki.Lepiej to wyrzuc,moze byc groźne.Czytałem o mniej awaryjnych modelach na korbe(trochę starsze...)pozdrmcisad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 Nie zapomnij o zadekowaniu" takiego fanta przez rozwiercenie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 Przed zakopaniem naładuj akumulatorki aby nadal działało i przyszłe pokolenia odkopały to coś sprawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 W sumie wszystko by się zgadzało przyciski od 0-9, napis SONY i trzy dodatkowe przyciski- ON" +" -". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 Zaczekaj, zapewne za chwilę zadzwoni bjar i się zapyta, czy nie było do niego telefonu.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beyo Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Tylko, że zapytanie Edmunda jest spóźnione dokładnie o 2 tygodnie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
random Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 jeśli odchodzą od tego dwa kolorowe kabelki w stronę najbliższego wiaduktu/mostu - to może nie wciskaj + :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 czerwony i niebieski , tnij ten czerony .....hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Romel jestes pewien?? bo to faktycznie moze byc pułapka :P i wybuchnie ,i sie okaze ze przeciol czerwony kabelek to bedzie Twoja wina !! :P hehehepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Ludzie jestescie nieodpowiedzialni !!!Edmund zamilkł czyli wasze rady były złe - macie go na sumieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość
24 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.