Luxor Napisano 22 Sierpień 2022 Share Napisano 22 Sierpień 2022 Miedziana ozdoba. Długość 10cm w najszerszym miejscu i 6cm u dołu. Wysokość 3,5cm. Czy może Ktoś z Was dopasować tę ozdobę do czegoś konkretnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 sqr Napisano 22 Sierpień 2022 Share Napisano 22 Sierpień 2022 Korona Matki Boskiej z ikony lub z obrazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 22 Sierpień 2022 Share Napisano 22 Sierpień 2022 Klamra, spinka do włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 sqr Napisano 22 Sierpień 2022 Share Napisano 22 Sierpień 2022 (edytowane) Faktycznie, jak się przyjrzałem stronie z mocowaniem, to obstawiam spinkę do włosów. I na miedź mi to nie wygląda, bardziej amelinum". Edytowane 22 Sierpień 2022 przez sqr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bialawy Napisano 24 Sierpień 2022 Share Napisano 24 Sierpień 2022 W dniu 23.08.2022 o 00:14, sqr napisał: Faktycznie, jak się przyjrzałem stronie z mocowaniem, to obstawiam spinkę do włosów. I na miedź mi to nie wygląda, bardziej amelinum". Wg mnie też amelinium bo kolega wygrzebał ze szwagrowego ogródka takie same cudo i było z amelinium... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 24 Sierpień 2022 Share Napisano 24 Sierpień 2022 Popularny widać wzór, bo też taką znalazłem kiedyś. Zobacz czy nie ma puncy MET. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Luxor
Miedziana ozdoba. Długość 10cm w najszerszym miejscu i 6cm u dołu. Wysokość 3,5cm. Czy może Ktoś z Was dopasować tę ozdobę do czegoś konkretnego?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi