mocarnytom Napisano 26 Marzec 2022 Share Napisano 26 Marzec 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mocarnytom Napisano 4 Kwiecień 2022 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2022 jaka może być cena , czy ona jest ze srebra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 5 Kwiecień 2022 Share Napisano 5 Kwiecień 2022 8 godzin temu, mocarnytom napisał: jaka może być cena , czy ona jest ze srebra ? W ręku tego nie trzymałeś, że pytasz? Jak dla mnie na podstawie samego zdjęcia kojarzy się tylko i wyłącznie z amelinium... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Kwiecień 2022 Share Napisano 5 Kwiecień 2022 Teraz, mocarnytom napisał: jaka może być cena Ostatnio widziałem takie na ebayu po 200 E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 5 Kwiecień 2022 Share Napisano 5 Kwiecień 2022 12 godzin temu, bjar_1 napisał: Ostatnio widziałem takie na ebayu po 200 E. Też widziałem, ale te po 200Eur były w dużo gorszym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mocarnytom Napisano 29 Kwiecień 2022 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2022 On 5.04.2022 o 06:28, bialawy napisał: W ręku tego nie trzymałeś, że pytasz? Jak dla mnie na podstawie samego zdjęcia kojarzy się tylko i wyłącznie z amelinium... właśnie trzymałem i na pewno nie aluminium , jest bardzo ciężka , a tak ogólnie to może tak trochę grzeczniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 29 Kwiecień 2022 Share Napisano 29 Kwiecień 2022 Bjar1 200 to bez cykwasu , jak by był do niej cykwas z chianomaru to była by co najmniej ze 100 % droższa ale to chyba marzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Kwiecień 2022 Share Napisano 29 Kwiecień 2022 Cykwasy sa bardzo rzadkie przy tych odznakach, ale myślę że 150E można za nią wziąć na spokojnie. Może nie najtaniej, ale jako tako. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi