Herr_Fisch Napisano 5 Marzec 2022 Share Napisano 5 Marzec 2022 Witam, wpadł mi ostatnio taki zestaw kawowy z PRL, aczkolwiek zastanawia mnie które to lata, jeśli wie ktoś byłbym bardzo wdzięczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Landszaft Napisano 12 Marzec 2022 Share Napisano 12 Marzec 2022 od lat 70 do końca 90 masówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 szutnik Napisano 12 Marzec 2022 Share Napisano 12 Marzec 2022 Sygnatura z lat 1952-1992. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Edmundo Napisano 13 Marzec 2022 Share Napisano 13 Marzec 2022 (edytowane) 14 godzin temu, Landszaft napisał: od lat 70 do końca 90 masówka 9 godzin temu, szutnik napisał: Sygnatura z lat 1952-1992. Patrząc na styl to lata 50-te, góra początek lat 60-tych. Edytowane 13 Marzec 2022 przez Edmundo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 szutnik Napisano 13 Marzec 2022 Share Napisano 13 Marzec 2022 2 godziny temu, Edmundo napisał: Patrząc na styl to lata 50-te, góra początek lat 60-tych. Też bym się skłaniał do tego przedziału czasowego z uwagi na kształt nawiązujący jeszcze do wyrobów Tielsch'a ale ubóstwa zdobień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Landszaft Napisano 13 Marzec 2022 Share Napisano 13 Marzec 2022 ten serwis i jego części był podstawowym produktem Wałbrzycha , w większości sprzedawany jako biały bez malatury , spotykany był często nawet w stołówkach i wszelakich restauracjach za czasów PRL-u . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Edmundo Napisano 14 Marzec 2022 Share Napisano 14 Marzec 2022 20 godzin temu, Landszaft napisał: ten serwis i jego części był podstawowym produktem Wałbrzycha Zgadzam się, pamiętam, tym bardziej że Wałbrzych to miasto w którym się urodziłem i mieszkałem ale to było dawno, dawno temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Herr_Fisch
Witam, wpadł mi ostatnio taki zestaw kawowy z PRL, aczkolwiek zastanawia mnie które to lata, jeśli wie ktoś byłbym bardzo wdzięczny!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi