GrandCherokee Napisano 10 Luty 2022 Napisano 10 Luty 2022 Ktoś wie co to może być? Górka porośnięta starym lasem. Na powierzchni nic nie widać a na lidarze kratki z przekątnymi. Cytuj
Landszaft Napisano 10 Luty 2022 Napisano 10 Luty 2022 raczej dwustronne wyrobiska piachu lub kamienia Cytuj
bjar_1 Napisano 10 Luty 2022 Napisano 10 Luty 2022 A jak niby wydobywać kamień tworząc takie struktury? Do tego wypukłe... Cytuj
takafura Napisano 10 Luty 2022 Napisano 10 Luty 2022 Gdyby trochę inny kształt to bym pomyślał o resztach fundamentów po barakach/magazynach. Gdyby teren był podmokły to jakieś stawki, groble... Cytuj
GrandCherokee Napisano 10 Luty 2022 Autor Napisano 10 Luty 2022 7 hours ago, takafura napisał: Widziałeś ten teren z bliska w realu ? Nic nie widać, a na lidarze jakby konstrukcja jakaś i ziemia osiadała pomiędzy nią. Cytuj
takafura Napisano 10 Luty 2022 Napisano 10 Luty 2022 18 minut temu, GrandCherokee napisał: Nic nie widać, a na lidarze jakby konstrukcja jakaś i ziemia osiadała pomiędzy nią. Nie przypomina mi nic związanego z leśnictwem ( jestem ekspertem ) rolnictwem czy ogrodnictwem ( też się trochę znam bo całe życie spędziłem poza miastem). To jest tak absurdalne że może to jest ściema - jakieś echo przy obróbce zdjęć lotniczych ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi