piotrek2301 Napisano 28 Styczeń 2022 Share Napisano 28 Styczeń 2022 Witam, kamień został znaleziony w lesie w województwie opolskim około 30 lat temu, bardzo ciekawi mnie co to jest. Bardzo proszę o identyfikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 ManyFace Napisano 28 Styczeń 2022 Share Napisano 28 Styczeń 2022 Na moje oko jest to krzemień. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kee Napisano 28 Styczeń 2022 Share Napisano 28 Styczeń 2022 A na moje oko jest to róża pustyni, tylko co ona robila w lesie? Można woecej zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 szutnik Napisano 28 Styczeń 2022 Share Napisano 28 Styczeń 2022 Obstawiałbym jakąś formę kalcytu , szczególnie że podobne wtręty ( choć przecięte i spolerowane) występują w złożach marmuru i wapienia ze Sławniowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
piotrek2301
Witam, kamień został znaleziony w lesie w województwie opolskim około 30 lat temu, bardzo ciekawi mnie co to jest. Bardzo proszę o identyfikacje.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi