Rafałłłł Napisano 22 Styczeń 2022 Share Napisano 22 Styczeń 2022 Proszę o identyfikację takiego przedmiotu kto tego używał i z których to jest lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Landszaft Napisano 22 Styczeń 2022 Share Napisano 22 Styczeń 2022 Cyrograf jak wiesz co to jest i jak się to nazywa to daj przykład a nie krytykuj podpierając się regulaminem bo jest do dupy" regulamin" . Bo jak miałbym przyrząd który nie wiem jak się nazywa i do czego służy to nie wymyślał bym dla niego jakiejś kretyńskiej nazwy bo wyszedł bym na idiotę . Jest to "Ciekawy przedmiot " który jak ktoś wie jak się nazywa i do czego służy to może rozwikła zagadkę a jest ciekawa. I to jest przykładem że regulamin jest "do Dupy " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kee Napisano 23 Styczeń 2022 Share Napisano 23 Styczeń 2022 17 godzin temu, Landszaft napisał: Cyrograf jak wiesz co to jest i jak się to nazywa to daj przykład a nie krytykuj podpierając się regulaminem bo jest do dupy" regulamin" . Bo jak miałbym przyrząd który nie wiem jak się nazywa i do czego służy to nie wymyślał bym dla niego jakiejś kretyńskiej nazwy bo wyszedł bym na idiotę . Jest to "Ciekawy przedmiot " który jak ktoś wie jak się nazywa i do czego służy to może rozwikła zagadkę a jest ciekawa. I to jest przykładem że regulamin jest "do Dupy " Otóz nie jest do dupy, tytuły tematów działają jak słowa klucze w google, nie raz szukając przedmiotów trafiałam właśnie tu na forum i odnajdywałem to czego szukałem właśnie przez dobrze opisany tytuł. Wystarczy napisać "metalowy przedmiot z podziałkami i miarkami" I już będzie się to w google jakoś kleiło, a przez " Proszę o identyfikację" Gwarantuje że nikt tego nie znajdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 23 Styczeń 2022 Share Napisano 23 Styczeń 2022 Skala wskazuje na prędkości samolotów więc może coś PLot- wyprzedzenia itp. Najprościej znaleźć nazwę wytwórcy na przedmiocie i sprawdzić co produkował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Cyrograf15 Napisano 23 Styczeń 2022 Share Napisano 23 Styczeń 2022 Landszaft, ostrzeżenie dostałeś za pisanie nie na temat co dalej kontynuujesz. Regulaminu nie trzeba rozumieć, zwłaszcza jak kogoś to przerasta. Forum nie jest obowiązkowe, jak się komuś nie podoba to droga wolna. Użytkownicy obowiązani są przestrzegać pewnych zasad, w tym regulaminu. Moderatora obowiązkiem jest egzekwowanie tego. Odpuść sobie, dalszej dyskusji nie będzie bo ją utnę banem skoro ostrzeżenie nie pomogło. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Landszaft Napisano 23 Styczeń 2022 Share Napisano 23 Styczeń 2022 Cyrograf - w każdym temacie ludzie piszą nie na temat !! i co ... dostają ostrzeżenia !!! . Nie dostałem za to że pisałem nie na temat tylko że Tobie zwróciłem uwagę !! . Gdyby wszystkich banowano że piszą nie na temat to to forum przestało by istnieć w dwa tygodnie , więc nie sil się na tłumaczenie i kończę dyskusję bo to nie mój poziom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-1 Cyrograf15 Napisano 22 Styczeń 2022 Share Napisano 22 Styczeń 2022 Jest to kroczek, co chyba widać. Prawdopodobnie nawigacyjny może balistyczny. Z regulaminem się nie dyskutuje, stosuje się. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-1 Landszaft Napisano 23 Styczeń 2022 Share Napisano 23 Styczeń 2022 Socjalizm był niereformowalny i miał dyskurs jeden "Partia jest mądrością narodu i z partią się nie dyskutuje". Wydaje się że system upadł ale ludzie stosujący się do haseł niestety nie !!. Regulamin jest po to aby się do niego stosować tak !! , ale i decydenci powinni go modyfikować jak jest zły . Niestety są ludzie małego małego pokroju którym regulamin jest jak rozkaz w wojsku czy mądry czy głupi to go wykonują tacy bez kręgosłupa za to tacy którym jak się zwróci uwagę że coś jest złe to tupią nogami i udupiają piszącego stawiając im "Ostrzeżenia " że mają inne zdanie . Jakie to małostkowe prawda ??? , jakie socjalistyczne ??? "maszerujemy z lewa , lewa , lewa nigdy z prawa!!". Za co dałeś ostrzeżenie za to że mam inne zdanie ?? , bo nie było tu przecież ani obrazy ani nic niegodnego z regulaminem aby takie "Ostrzeżenie" mi dać . Łamiesz sam regulamin stosując zasadę "jestem panem świata i co ja powiem to klękajcie narody". Że to cyrkiel to widać , czy artyleryjski nie wiem bo miara jest podana w kilometrach na godzinę !! , w artylerii i balistyce podaje się w kilometrach na sekundę . W nawigacji bardziej ale też nie jestem pewien czyli nic konkretnego nie powiedziałeś . Brak przykładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-2 Cyrograf15 Napisano 22 Styczeń 2022 Share Napisano 22 Styczeń 2022 A regulamin czytał? 2. Nie umieszczamy w nazwach tematów sformułowań: "Proszę o ID", "coś do ID", "ID", "Identyfikacja" czy "Do identyfikacji", "dziwny", "ciekawy" i podobnych. Zamiast tego staramy się opisać w miarę dokładnie prezentowany przedmiot. Zamiast nazwy "Ciekawa puszka" sprecyzujmy - "Metalowa puszka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Rafałłłł
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi