korsar Napisano 5 Styczeń 2022 Share Napisano 5 Styczeń 2022 Witam, Proszę o pomoc w identyfikacji odznaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 5 Styczeń 2022 Share Napisano 5 Styczeń 2022 Emblemat wojsk samochodowych wz1919 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartee Napisano 5 Styczeń 2022 Share Napisano 5 Styczeń 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korsar Napisano 5 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2022 Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edmundo Napisano 5 Styczeń 2022 Share Napisano 5 Styczeń 2022 (edytowane) Kolego korsar, piękna oznaka (a właściwie godło naramienne) i bardzo "rzadka". Edytowane 5 Styczeń 2022 przez Edmundo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korsar Napisano 6 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2022 6 godzin temu, Edmundo napisał: Kolego korsar, piękna oznaka (a właściwie godło naramienne) i bardzo "rzadka". Też mnie cieszy ta odznaka, zwłaszcza że to pierwsza moja i do tego polska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kribmw Napisano 12 Styczeń 2022 Share Napisano 12 Styczeń 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kribmw Napisano 12 Styczeń 2022 Share Napisano 12 Styczeń 2022 Witam i gratuluję odznaki sam też taką trafiłem jeszcze raz gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 12 Styczeń 2022 Share Napisano 12 Styczeń 2022 Czyli prawie masówka;) gratki dla szczęśliwców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korsar Napisano 12 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2022 4 godziny temu, kribmw napisał: Witam i gratuluję odznaki sam też taką trafiłem jeszcze raz gratuluję. Dzięki kribmw. Mam nadzieję że to nie ostatnie zaskakujące znalezisko w tym miejscu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korsar Napisano 12 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2022 3 godziny temu, Tyr napisał: Czyli prawie masówka;) gratki dla szczęśliwców. Dzięki Tur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi