Glik Napisano 14 Grudzień 2021 Share Napisano 14 Grudzień 2021 Hej wszystkim. Piszę pracę licencjacką zatytułowaną ,,detektorystyka a społeczeństwo,, chciałem się zapytać co obecni na forum myślą o problemie poszukiwań z wykrywaczem metali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Grudzień 2021 Share Napisano 14 Grudzień 2021 Bjar... ja Cię proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 14 Grudzień 2021 Share Napisano 14 Grudzień 2021 Na forum masz prawie gotową pracę.Wycinaj i wklejaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Grudzień 2021 Share Napisano 14 Grudzień 2021 Kolega policjant czy archeolog? Na jakim kierunku studiów się pisze takie prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 14 Grudzień 2021 Share Napisano 14 Grudzień 2021 Tak ogólnie, to detektorystyka w Polsce, to jest coś jak rosyjska ruletka. A do tego najciekawsze miejscówki już dawno temu zostały przekopane... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glik Napisano 15 Grudzień 2021 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2021 Studiuję archeologię. I to sumienie nie mam zamiaru oszukiwać jest coś takiego jak program antyplagiatowy dla tego ,, kopiuj wklej, odpada chcę to zrobić uczciwie a zabranie opinie z forum polecił mi promotor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Grudzień 2021 Share Napisano 15 Grudzień 2021 Tam lepiej zapytaj - https://poszukiwanieskarbow.com/forum/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi