SzymonS Napisano 31 Lipiec 2021 Share Napisano 31 Lipiec 2021 Proszę o zidentyfikowanie kulki o średnicy ok. 20 mm. i wadze 32 g. Kulka jest stalowa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maksymilian Napisano 31 Lipiec 2021 Share Napisano 31 Lipiec 2021 Kulka łożyskowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 31 Lipiec 2021 Share Napisano 31 Lipiec 2021 Też to miałem napisać, jako dzieciak rozcinaliśmy łożyska dla tych sporych kulek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 31 Lipiec 2021 Share Napisano 31 Lipiec 2021 Łożyska nie było czym przeciąć,rzucaliśmy o bruk aby pierścień pękł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 31 Lipiec 2021 Share Napisano 31 Lipiec 2021 6 minut temu, hipolit-O4 napisał: Łożyska nie było czym przeciąć,rzucaliśmy o bruk aby pierścień pękł. Dla dzieciaka trudna sztuczka, ja nacinałem na szlifierce stołowej, potem szmata i młot 5-ka. Ech, skarby były na złomowisku a my z gównianych łożysk kulkowych się cieszyliśmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonS Napisano 1 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2021 Wielkie dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
SzymonS
Proszę o zidentyfikowanie kulki o średnicy ok. 20 mm. i wadze 32 g. Kulka jest stalowa.
Pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.