Manierkarz Napisano 6 Czerwiec 2021 Share Napisano 6 Czerwiec 2021 Trafiła mi się taka skrzynka. Jest to starszy model niemiecki czy może Polska ?? Widać troszkę jakby naszej farby zielonej, ale kozę to być fałszywy trop. Z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 6 Czerwiec 2021 Share Napisano 6 Czerwiec 2021 Zobacz czy nie ma bić. Wg mnie to Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 6 Czerwiec 2021 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2021 Nie mogę dojrzeć niestety przez wżery. Ta farba by właśnie wskazywała na polskie pochodzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartee Napisano 6 Czerwiec 2021 Share Napisano 6 Czerwiec 2021 Niemiecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz70 Napisano 6 Czerwiec 2021 Share Napisano 6 Czerwiec 2021 Bartee ma rację. Niemiecka. Najprawdopodobniej używana w WP do 1939 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Manierkarz
Trafiła mi się taka skrzynka. Jest to starszy model niemiecki czy może Polska ?? Widać troszkę jakby naszej farby zielonej, ale kozę to być fałszywy trop. Z góry dziękuje za pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.